Legend of Zelda Wii U ще бъде „иновативна като Ocarina of Time“

Съдържание:

Legend of Zelda Wii U ще бъде „иновативна като Ocarina of Time“
Legend of Zelda Wii U ще бъде „иновативна като Ocarina of Time“
Anonim

Освен това ръководителят на продукцията показва, че е много зает да превежда текстове и да гарантира, че всичко върви гладко. След новината, че играта е отложена, имаше доста дълго радио мълчание около играта и феновете ще се радват да чуят, че играта все още се работи.

Вече знаем, че Legend of Zelda Wii U ще има отворен свят, който във всеки случай е иновативен. Също така е възможно играта да няма същите пъзели, с които феновете са свикнали досега. Но очевидно отива малко по-далеч, ако вярваме на производствения мениджър на новата Zelda Game.

The Legend of Zelda Wii U очаквания

Сега, след като Eiji Aonuma каза, че играта може да бъде толкова иновативна, колкото The Ocarina of Time, слуховете могат да започнат. Какво иска да каже с това? Възможно е той да има предвид само, че за първи път Zelda игра ще бъде направена от нулата в HD. Тъй като заглавието на Nintendo 64 по това време беше преминаването от 2D към 3D за поредицата, това е много възможно.

Но ако е толкова иновативен, колкото казва Aonuma, тази иновация може да стигне много по-далеч. Може би светът на новата игра Zelda изобщо няма инстанции, но всичко се случва в надземния свят.

Не знаем, но едно е сигурно, феновете отново имат новини в безводната пустиня на Zelda. Засега те също могат да утолят жаждата си с новоиздадената Twilight Princess HD.

Популярна тема