Коя е най-добрата игра за стартиране? - XGN Присъединете се

Съдържание:

Коя е най-добрата игра за стартиране? - XGN Присъединете се
Коя е най-добрата игра за стартиране? - XGN Присъединете се
Anonim

Наскоро ви попитахме кое заглавие на Nintendo наистина заслужава римейк. Популярни са Super Mario Sunshine, Legend of Zelda: Ocarina of Time и маймуната с червената вратовръзка, Donkey Kong. В Donkey Kong има няколко заглавия, които бихте искали да видите на текущото поколение конзоли. Едно заглавие обаче се открои най-много и това е F-Zero. Оставяме Ясиний да говори защо:

Ясен отговор. Наистина, вероятно има няколко собственици на Wii U, които копнеят за бързо, футуристично състезателно заглавие на платформата на Nintendo. Въпреки това, японската компания все още не е обявила нищо за нова игра F-Zero, но ние оставаме с надежда.

Назад към новото изявление на седмицата. Стартирането на новите конзоли е зад нас от известно време, но XGN Doe Mee е любопитен за най-добрата игра за стартиране на конзолите. И говорим за всички конзоли. Изявлението за тази седмица е:

Коя е най-добрата стартираща игра?

Доброто стартиращо заглавие може да доведе до отлични продажби, докато глупавата игра може да отблъсне потенциалните купувачи. Защото коя е най-добрата игра за стартиране? XGN Doe Mee е любопитен относно спомените ви за стартова игра; понякога затова получавате конзола, защото.

Но коя игра е най-добрата стартираща игра досега? Super Mario 64 на Nintendo 64 ли е? Или първият Soulcalibur на Dreamcast? Много сме любопитни! Кажете ни в коментарите по-долу и не забравяйте да ни кажете ЗАЩО вашата игра е най-добрата стартираща игра досега. Успех, приятен уикенд и до следващата седмица!

Популярна тема