Какво очаквате от The Game Awards 2018? - XGN Присъединете се

Съдържание:

Какво очаквате от The Game Awards 2018? - XGN Присъединете се
Какво очаквате от The Game Awards 2018? - XGN Присъединете се
Anonim

Последния път се върнахме назад във времето с The Legend of Zelda: Ocarina of Time. Миналата седмица преди двадесет години първото заглавие на Nintendo 3D Zelda излезе на Nintendo 64 и въведе много елементи от играта, които все още познаваме и използваме днес. Но как е играта след двадесет години? Все още шедьовър или времето е настигнало Окарина на времето? Aprotodon намира един аспект за вечен във всеки случай:

Аспектът, че сте оставени на собствените си устройства, не е нещо странно в света на игрите и изобщо не сега. XGN Doe Mee вече е чел и чул няколко истории за хора, които са върнали Red Dead Redemption 2 обратно в кутията, защото светът е твърде голям и твърде сложен; те просто не минават.

Това може да е интересна предпоставка за нов централен въпрос този уикенд, но Doe Mee предпочита да гледа напред. Следващия четвъртък вечерта ще се проведе едно от последните шоу игри за текущата календарна година: The Game Awards 2018.

Gamejournalist Geoff Keighley отново представя галата и предстои да бъдат обявени десет нови игри. Разработчикът Obsidian Entertainment, известен с Star Wars KOTOR II и Fallout: New Vegas, също обяви нещо ново на Game Awards. Затова нашият въпрос е:

Какво очаквате от The Game Awards 2018?

Миналата година имаше много съобщения, като например първи тийзър на най-новото заглавие на FromSoftware, Sekiro: Shadows Die Twice. Също така DLC за Breath of the Wild, както и трета игра на Bayonetta в процес на разработка. Може би тази година отново ще бъде толкова голям.

Но това е нашият въпрос към вас: какво очаквате от The Game Awards 2018? Кажете ни в коментарите по-долу и ни кажете ЗАЩО го очаквате. Ще се видим следващата седмица на нов XGN Join! Приятен уикенд!

Популярна тема