Какво очаквате от римейка на The Legend of Zelda Links Awakening? - XGN Присъединете се

Съдържание:

Какво очаквате от римейка на The Legend of Zelda Links Awakening? - XGN Присъединете се
Какво очаквате от римейка на The Legend of Zelda Links Awakening? - XGN Присъединете се
Anonim

Преди седмица искахме да знаем какво точно мислите за Apex Legends. Разработчикът Respawn Entertainment изненада приятели и врагове преди две седмици с обявяването и пускането на безплатното заглавие Battle Royale. За нула време играта имаше няколко милиона играчи, като Spiral:

Разбира се, всичко е да се забавлявате в тези игри и особено когато вие и екип от приятели можете да сеете хаос и хаос в света на Apex Legends. Въпреки това, XGN Doe Mee също забеляза, че мнозина все още не са играли играта или бързо са я оставили настрана. Може би режимът Battle Royale е пренаситен, но като се има предвид огромният успех на играта, това честно казано няма да е така за дълго време.

Добре, новините от миналата седмица почти отново се въртяха около Nintendo. Японската компания имаше още един Nintendo Direct миналата сряда и все още имаше някои неочаквани съобщения. Не само строителите могат да започнат със Super Mario Maker 2 на Switch през юни, PlatinumGames, създателят на Bayonetta и Nier: Automata, също обяви Astral Chain. Но най-голямата заслуга беше на римейка на The Legend of Zelda Links Awakening. Затова нашият въпрос е:

Какво очаквате от The Legend of Zelda Links Awakening римейк?

Оригиналът се появи на GameBoy през 1993 г. и се върти около Линк, който е изхвърлен на мистериозния остров Кохолинт и трябва да намери пътя си към дома. Римейкът има уникален, подобен на 3D графичен стил и трябва да бъде пуснат тази година за Switch. Но какво очаквате от римейка на The Legend of Zelda Links Awakening?

Уведомете ни в коментарите по-долу и ни кажете защо мислите така. Ще се видим следващата седмица на новия XGN Doe Mee. Приятен уикенд!

Популярна тема