Majora's Mask - 5 начина, по които римейкът се различава от оригинала

Съдържание:

Majora's Mask - 5 начина, по които римейкът се различава от оригинала
Majora's Mask - 5 начина, по които римейкът се различава от оригинала
Anonim

Графиките в Majora's Mask

Разбира се, това е римейк и това означава, че ъгловите изображения на N64 са обработени значително. В Ocarina of Time 3D вече видяхме колко добре може да работи това и смеем да кажем, че Маската на Majora изглежда още по-добре, с красиви светлинни ефекти и карикатурни изражения на лицата на многото герои, които срещате.

Majora's Mask може лесно да се конкурира с най-добрите игри на 3DS, а с огромния свят, който играта предлага, това със сигурност е постижение. В допълнение, забавянето, което се получи, когато отворите менюто, е напълно изчезнало. Много удобно, ако редовно сменяте елементи и маски.

Majora's Mask 3D's New Bombers Notebook

В игра, в която времето играе толкова важна роля (вижте рецензията за цялата информация за това), ясният график е от решаващо значение за запазване на общия преглед. Оригиналът въвежда Notebook Bombers за това, брошура, в която можете да видите графика на всички герои, които сте срещнали, така че да имате преглед на текущите мисии по всяко време.

Следователно обновеният Notebook Bombers, който срещаме в римейка, е божи дар. Натискането на бутона за стартиране отваря брошурата, която непрекъснато се актуализира и премества завършените куестове надолу след поставяне на печат.

По този начин винаги можете да видите какво още трябва да направите и можете също да видите главните герои заедно с графика им за всеки мисия. Можете също да оставите Tatl (вашата фея) да действа като аларма, така че никога да не закъснявате за срещата си.

Превъртане напред във времето в Majora's Mask 3D

Не е нужно да казваме на лоялните фенове на Zelda сред нас, че можете да използвате Song of Time по два допълнителни начина, но за начинаещите искаме да го подчертаем въпреки това, защото прави играта напълно различна. Защото, пускайки Песента на времето назад, вие забавяте времето, така че имате много повече време да правите това, което искате.

Освен това можете също да превъртате времето напред и тук се появява една новост. В оригинала беше възможно само бързо превъртане напред на половин дни, докато сега можете да изберете точно къде да се телепортирате до часа. Много полезно, ако планирате да съберете всички маски, тъй като някои от куестовете там имат строг график.

Риболов на маската на Майора за първи път

Напълно нова за Majora's Mask е популярната мини игра с риба, която видяхме по-рано в Ocarina of Time. Както в Romani Ranch, така и в Great Bay има два големи скрити басейна, където можете да подивите за няколко рупии с въдица.

Докато луната прави всичко възможно да притисне ужасяващото си лице в земята, вие можете да хванете щука в свободното си време. Малко луда, но хубава промяна от сериозното, депресиращо основно търсене.

Последният бос Gyorg е още по-опасен в Majora's Mask 3D

Гигантската риба Gyorg е известна като една от най-скучните битки с босове в играта, която е лесно да се победи в Great Bay Temple, ако имате достатъчно стрели в джоба си. За да направи това малко по-вълнуващо, рибата ще потопи платформата, на която стоите през втората половина на битката.

Това изведнъж прави двубой Zora-Link срещу Gyorg, който е много по-интересен и готин за правене. Докато плувате наоколо и избягвате малката рибка пираня, вие се опитвате да намерите начин да убиете съществото, което ние няма да ви кажем, разбира се!

Популярна тема