5-те най-забележителни персонажа в Majora's Mask 3D

Съдържание:

5-те най-забележителни персонажа в Majora's Mask 3D
5-те най-забележителни персонажа в Majora's Mask 3D
Anonim

Честит продавач на маски

Щастливият продавач на маски поне може да се нарече страховит смел човек. За първи път срещате този пътуващ продавач на маски в Ocarina of Time, но едва в Majora's Mask научавате какъв странен пич всъщност е той.

Като начало, преди събитията с Маската на Майора, той успява да вкара титулярната маска в своите грабващи нокти. Как се сдоби с тази апокалиптична маска? Никой не знае.

Също така силата му да върне всичко в началото след лунния срив е забележителна. Той знае всичко за приключенията на Линк, тъй като винаги е в часовниковата кула. Накратко: Happy Mask Salesman може да се нарече меко казано странен човек!

Grog

Може да не изглежда твърде дружелюбен, Grog наистина е просто рохко яйце. Всичко, което този беден човек иска, е да гледа как мацките му Cucco растат. Заради катастрофата на луната той се страхува, че никога няма да види това отново.

Ако Линк успее да превърне пиленцата си в кокошки, той е доволен от живота си. Grog дори ви дава супер удобната маска Bunny Hood. Въпреки външния си вид изключително готин, донякъде забележителен човек!

Камаро

Камаро е призракът на танцьор, който се задържа в реалния свят, защото съжалява, че не може да прехвърли изкуството си на някого. Той разработи нов танцов стил, на който искаше да научи целия свят, но умря, преди да успее да го постигне.

За щастие Линк идва на помощ и учи сестрите Роза на танца Камаро. Когато завършите играта, можете да видите сестрите да изпълняват танца. Ще се сбъдне ли мечтата на Камаро? Стоплящо сърцето (но и много забележително)!

Изтръпване

Изтръпване, изтръпване! Kooloo-Limpah! Да, Tingle се появи за първи път в The Legend of Zelda: Majora's Mask и бързо се превърна в един от най-странните герои в цялата поредица.

Тингъл е 35-годишен мъж, обсебен от горските феи. Толкова много, че той се облича в зелен спандекс костюм и е измислил свои собствени магически думи. За щастие, това също е полезно, тъй като той тегли няколко удобни карти за Линк, докато се носи във въздуха.

Независимо дали смятате, че той е страхотен или ужасно досаден, можем да кажем със сигурност, че Tingle е доста забележителен.

???

Правилно прочетохте, въпросителен знак-въпросителен знак-въпросителен знак е официалното име на този герой. Как иначе бихте нарекли ръка? Характерът ??? се появява в няколко игри на Zelda, но за първи път ни изненада в Majora's Mask.

Във всички игри къде ??? изглежда, че търси само едно нещо: хартия! ??? е всъщност ръка, която излиза от тоалетната и вероятно е призрак, който трябва да избърше задните си части. Ако му предоставите хартия, той ще ви бъде много благодарен и ще ви даде подходяща награда.

??? е базиран на японски истории за призраци за ръка, която излиза от тоалетната и грабва човека, който седи върху нея. Това направи такова впечатление на Шигеру Миямото, че той го постави в Маската на Майора. Вкусно!

Имаме още много страхотно съдържание на Majora's Mask тук в XGN. Какво ще кажете за 5-те най-добри маски в Majora's Mask или 5 съвета за управление на времето!

Популярна тема