Skull Kid към Hyrule Warriors Legends

Съдържание:

Skull Kid към Hyrule Warriors Legends
Skull Kid към Hyrule Warriors Legends
Anonim

Чудесата още не са свършили. Например, в началото на тази година изглеждаше, че ролята на Skull Kid в Hyrule Warriors не е стигнала по-далеч от епизодична роля, но в Hyrule Warriors: Legends популярният герой от The Legend of Zelda: Majora's Mask сега също ще бъде направи дебюта си за игра. Това съобщи японското списание Famitsu.

По време на играта Skull Kid ще бъде придружен през цялото време от двамата си приятели феи Tatl и Tael, също от Majora's Mask. Skull Kid ще използва главно тъмна магия с анимации, базирани на шегите, които е изиграл в Majora's Mask. Например, една от анимациите изглежда поразителна в момента, в който Skull Kid Link се трансформира в Deku Scrub.

Оръжието, което ще използва, е Феята Окарина, бежовата окарина, която младият Линк получава в началото на Окарина на времето. Най-вероятно е оръжие с елемента „Мрак“.

Skull Kid дори получава способността да изстрелва лазери от очите на маската си, атака, която самият Маска на Майора извърши в битката срещу маската. Но остава въпросът: ще използва ли Skull Kid и луната в една от своите атаки?

Skull Kid в Hyrule Warriors
Skull Kid в Hyrule Warriors

Фантом Ганон като битка с босове

В допълнение към Skull Kid, Phantom Ganon в неговото въплъщение на Wind Waker също ще бъде добавен като битка с босове. Phantom Ganon получава известната си атака с енергийна топка, която можете – да, да му отвърнете, като я ударите в правилния момент.

Той може да удари топката обратно към вас и когато ударите енергийната топка достатъчно пъти, Phantom Ganon ще понесе щети. Така че играйте тенис! Тази атака е голямо явление в поредицата Zelda и е много обичана от много фенове.

С тези две нови допълнения, Hyrule Warriors: Legends е два по-интересни героя, по-богати. Skull Kid може също да бъде пренесен към Wii U версията на Hyrule Warriors, точно както героите на Wind Waker, обявени преди известно време.

Hyrule Warriors: Legends, подобно на своя предшественик, обещава да бъде голям празник на признание за много фенове на Zelda. Имате ли герои от поредицата Zelda, които бихте искали да видите в играта? Може би Ваати? Или Груз? Кажете ни в коментар!

Hyrule Warriors: Legends ще бъде в магазините през Q1 2016.

Популярна тема