Поред най-добрите игри за редактиране на нива

Съдържание:

Поред най-добрите игри за редактиране на нива
Поред най-добрите игри за редактиране на нива
Anonim

Включени са игри с редактор на нива. От Minecraft до Mario Maker, все повече и повече игри дават на играчите възможността да персонализират, създават и след това споделят нива с останалия свят. В очакване на Mario Maker, XGN състави списък с най-добрите игри от този вид.

6. Терариуми

Terraria е 2D платформинг с графики, които напомнят за ерата на SNES, придавайки на цялата игра изключително очарователен вид от старата школа. Нивата могат да бъдат персонализирани според желанията на играча, пикселите стават градивни елементи за вашите собствени приключения или за пресъздаване на приключения. От Индиана Джоунс до Silent Hill, не можете дори да си представите, че има карта на Terraria за него.

Може да не разполагате с гъвкавостта на 3D игра, но ако погледнете назад към славните дни на пикселните игри със сърца в очите си, тогава не търсете повече от този забавен, насълзяващ убиец на време.

5. Trackmania

TrackMania е изключително популярна състезателна поредица, най-популярната част, TrackMania Nation Forever, е достъпна за изтегляне като безплатен софтуер. Всяка игра от поредицата има много обширен редактор на нива, така нареченият „строителен блок“, в който всичко е възможно и позволено. Единственото условие е състезателната писта да отговаря на три изисквания: има начало, край и начин да стигнете до края.

Останалото е напълно свободно да правите каквото искате, от лупинги до каскади, противопоставящи се на гравитацията. Ако харесвате състезателни игри и персонализиране, тази не е за изпускане. За тези, които не обичат състезанията, очаквайте с нетърпение следващата игра.

4. Disney Infinity

Disney Infinity е носталгията по вашето детство, събрана на едно място. Не само можете да играете като любим герой на Дисни, но също така можете да пресъздадете светове на Дисни.

Режимът Кутия за играчки дава възможност на играчите да създават свой собствен свят и игри с помощта на изключително разширения редактор на нива, който ви позволява да създавате сгради и състезателни писти, наред с други неща. Забавление за строителите, обичащи Дисни, крайно безинтересно за онези, които намират Дисни за твърде детски.

3. ореол

За тези, които виждат Disney Infinity като бъркотия, с която си играят малките племенници, има режимът Halo Forge. Този режим се появява в Halo 3, Halo: Reach и Halo 4. Всяка игра има различни ковашки карти и леки разлики в персонализирането, но основната част остава същата: персонализиране и споделяне на карти за мултиплейър за персонализирани игри.

В предоставените карти можете да хвърляте обекти в картите, да хвърляте филтри върху картата и т.н. По този начин можете да поставите колкото искате резервоари за пропан и термоядрен термояд и след това да ги взривите, докато нищо неподозиращият приятел минава. Истинските приятелства ще оцелеят.

2. LittleBIGPlanet

LittleBIGPlanet е гордостта на Sony и не обвинявайте Sony: поредицата не е привлекателна на пръв поглед, но каква невероятно забавна поредица от игри. Лозунгът на играта е „Играй, създавай и споделяй“и не е нужно да го казваш на играчите два пъти.

Защото досега са създадени повече от седем милиона нива, генерирани от потребители. Играчите могат да персонализират съществуващите нива, да създават свои собствени нива и пъзели и да обличат Sackboy и Sackgirl (достатъчно костюмирани Dlc, разбира се).

В състезателния спин-оф, LittleBIGPlanet Karting, можете да персонализирате вашия sackboy, картинг и състезателни писти до ниво, което почти кара TrackMania да ревнува. Забавен, забавен, забавен и всеки друг синоним, за който можете да се сетите - задължителен за потребителите на Playstation.

1. Minecraft

Всъщност Minecraft не се нуждае от думи. Милиони хора са играли играта, милиони хора са построили неща с нея и милиони видеоклипове са в youtube на най-лудите творения, които можете да си представите. Това LEGO за поколението смартфони осигурява часове натрапчиво забавление.

Популярна тема