Топ 15 най-гледани статии в XGN през 2014 г

Съдържание:

Топ 15 най-гледани статии в XGN през 2014 г
Топ 15 най-гледани статии в XGN през 2014 г
Anonim

15. PlayStation Network PSN Офлайн след DDOS атака

Мрежата PSN имаше доста проблеми напоследък. PSN мрежата не е сама в проблемите. Група, наречена „Lizzard Squad“, стои зад това и донесе собственото си послание на света. Според Lizzard Squad парите се изразходват неправилно в рамките на игри и големи компании и според тях това трябва да се промени.

14. 20-те най-готини игри, които ще излязат през 2014 г

2014 година мина много бързо и затова приключи бързо. Този преглед с 20-те най-готини игри, които ще бъдат пуснати през 2014 г., беше много популярен. Това включва игри като GTA 5 и Far Cry 4, които са сред най-големите игри от 2014 г. Ако искате да видите кои страхотни игри бяха пуснати в края на 2014 г., вижте този списък!

13. GTA 5 мами: 5-те най-смешни

GTA 5 чийтовете са били търсени доста през 2014 г. Публикувахме не само преглед на всички мами за GTA 5, но и това специално с петте най-добри мами за GTA 5. Започнете с експлодиращи куршуми или опитайте ръката си в скачане с парашут в нашия специален GTA 5 за мами.

12. Топ 10 на най-добрите PS4 игри

Когато PS4 беше на пазара в продължение на почти година, ние съставихме общ преглед с 10-те най-добри игри за PS4, които вече бяха пуснати. В него обсъдихме The Last of Us Remastered и Destiny, наред с други. Ако искате да знаете кои игри са в този списък, вижте нашите топ 10 най-добри PS4 игри.

11. Преглед на Dragon Age Inquisition

След провала на Dragon Age 2, Dragon Age Inquisition беше дългоочаквана ролева игра през 2014 г. Геймърите наистина очакваха с нетърпение това и рецензията беше прочетена много. Искате ли да знаете какво мислим за Dragon Age Inquisition, вижте нашия преглед!

10. Преглед на съдбата

Destiny е игра, която много хора очакват с нетърпение от дълго време. Страхотна игра от разработчика Bungie, чиято направа отне много време. Още ли не сте играли играта? Вижте нашия преглед на Destiny, за да видите какво мислим!

9. PSN и Xbox Live Offline от Lizard Squad

Хакерската група от Съединените щати, наречена Lizzard Squad, пое претенции за хакването на PSN и Xbox Live. В резултат на това много геймъри не можаха да играят онлайн или да купуват артикули от PS Store или Xbox Marketplace през Коледа. Проблемите вече са решени, но е търсено много.

8. 6-те най-горещи курви в игрите

Курвите в игрите са добре представени и затова Mariëlle е написала специално за вас 6-те най-горещи курви в игрите. Проститки има не само в GTA, но и в Saints Row и Fallout. Станал ли си любопитен за другите? Тогава бързо вижте специалното за шестте най-горещи курви в игрите!

7. Разменете PS3 за PS4 в Game Mania

По времето, когато PS4 излезе, Game Mania излезе с хубава промоция. Такъв PS4 е много хубав като е нов, но и скъп. Какво би могло да бъде по-добре, ако можете да замените своя PS3 за голяма отстъпка за нов PS4? Това е, ако поне искате да се отървете от вашия PS3.

6. Ревю на Grand Theft Auto 5

Grand theft Auto 5 все още е невероятно популярна и дългоочакваните кражби на GTA се очакват с нетърпение. GTA 5 преди това можеше да се играе на PS3 и Xbox 360, а сега е достъпна и на PS4 и Xbox One. Рецензията събра много гледания, но заслужава ли си новата версия на GTA 5?

5. Хей! Защо изведнъж плащате за онлайн PS4?

PlayStation беше известна с безплатни онлайн игри. Това се промени с PlayStation 4 и играчите ще трябва да закупят PS Plus, за да могат да играят онлайн. Sony имаше своите причини за това и накара потребителите на PS4 да се нуждаят от акаунт в PlayStation Plus.

4. 20-те най-добри игри за PlayStation 4 (PS4)

PS4 имаше доста добри игри тази година, които сме изброили за вас. Ако искате да знаете кои според нас са 20-те най-добри игри за PS4, разгледайте нашия списък, който включва Watch Dogs, inFamous Second Son и Tomb Raider!

3. Sonos PLAY:1, 3 и 5 Преглед - Красиво аудио решение

Sonos е компания, която се фокусира върху предлагането на възможно най-много звук и опции с възможно най-малко кабели. Те не са просто високоговорители и изглеждат много модерни. Не е много евтино, но в нашия преглед можете да прочетете защо смятаме, че са добри високоговорители.

2. Декстър - Преглед на сезон 8 - Разочароващ край

Прегледът на Декстър, сезон 8, ви отвежда с човека, който умира завинаги. Той убива лошите и се грижи никой да не разбере, че той стои зад тези убийства. Той не мисли, че е лошо, тъй като всички тези врагове са направили нещо лошо. Можете да прочетете в нашето ревю дали сезон 8 си заслужава гледането!

1. Топ 25 на най-добрите PS3 игри

И след това номер едно най-гледани през 2014 г. Топ 25 на най-добрите игри за PS3, в които се обсъждат всички видове различни жанрове игри за PS3. По нещо за всеки в този списък с PS3 игри.

Популярна тема