Обявени нови игри за Nintendo Switch

Съдържание:

Обявени нови игри за Nintendo Switch
Обявени нови игри за Nintendo Switch
Anonim

В Twitter Jackbox games обявиха, че The Jackbox Party Pack 3 ще бъде пуснат за Nintendo Switch. Jackbox Party Pack 3 е пакет, пълен с парти игри, в които използвате вашия смартфон, за да играете.

Например, имате режим Quiplash 2, където всеки трябва да даде всякакви отговори на различни въпроси, а останалите играчи могат да гласуват за най-добрия отговор. Разбира се, тази игра е страхотна за игра с приятели и за това са всички игри в Jackbox Party Pack 3.

Дата на пускане на Nintendo Switch за The Jackbox Party Pack 3 все още не е обявена, но играта вече може да се играе на няколко други платформи.

Обявени множество нови игри за Nintendo Switch

В допълнение към Jackbox беше обявен и Snake Pass за Nintendo Switch. Snake Pass е всичко за змията Noodle. С дългото му тяло трябва да си пробивате път през различни препятствия, за да стигнете до края на ниво. Впечатляващи в Snake Pass са особено цветовете, които притежава прекрасният свят.

Snake Pass все още не е пусната официално, но уебсайтът на разработчика посочва, че играта предстои да бъде пусната през Q1 2017. Snake Pass също ще бъде наличен за PlayStation 4, Xbox One и PC.

Списъкът с нови игри за Nintendo Switch става все по-голям и по-голям. Миналата седмица беше обявено, че ще бъдат пуснати три инди игри за Nintendo Switch. Поставихме всички потвърдени игри за Nintendo Switch в един общ преглед, така че да можете да видите точно коя игра ще бъде пусната на коя дата.

Популярна тема