Актуализация - Nintendo в разговори за филма Марио

Съдържание:

Актуализация - Nintendo в разговори за филма Марио
Актуализация - Nintendo в разговори за филма Марио
Anonim

Японската компания вече е близо до споразумение с Universal Pictures и Illumination Entertainment. Последното студио вече постигна голям успех с франчайза Minions. Производителят на игри преди това си партнира с Universal, като изгражда части за Nintendo в увеселителни паркове на Universal.

Миямото става продуцент на новия филм за Марио

Ако вярваме на The Wall Street Journal, Шигеру Миямото, създателят на Марио, става един от продуцентите на филма. Това, че той ще се окаже доста трудна задача по време на преговорите, защото Nintendo беше трудно да се убеди, че ще имат много думата в предстоящия филм. Кога ще излезе филмът за Марио, който вече изтече и за какво точно става дума, не се знае. Все още няма официално съобщение за това.

Сега остава да видим дали филмът ще има успех. Изглежда против, тъй като повечето филмови адаптации на игри, като Assassin's Creed и Far Cry, не са имали голям успех.

Актуализация

Има нови разработки, когато става въпрос за филма за Марио. Тацуми Кимишима, председател и главен изпълнителен директор на Nintendo, посочи, че Nintendo почти финализира партньор за филма, вероятно компанията Illumination Entertainment, същото студио на филмите Minion и Despicable Me. Официално съобщение ще бъде направено веднага щом сделката между двете компании бъде финализирана.

Популярна тема