Топ 10 необявени E3 2019 игри - Това са заглавията, които искаме да видим

Съдържание:

Топ 10 необявени E3 2019 игри - Това са заглавията, които искаме да видим
Топ 10 необявени E3 2019 игри - Това са заглавията, които искаме да видим
Anonim

10. Duke Nukem

Поздравления за краля, скъпа! Що се отнася до нас, време е да си сриташ задника и да дъвчеш дъвка. Абсолютният бос в тази област е екшън героят Duke Nukem. Следователно нова игра с този боец на извънземна измет е първият ни списък в списъка с необявени игри за E3 2019.

Bethesda доказа с новите Doom и Wolfenstein: The New Order, че тези класики от 90-те все още могат да бъдат актуални. Duke Nukem е липсващото звено, което може да завърши FPS триото. Остава да видим дали Gearbox Software се чувства по същия начин.

9. Watch Dogs 3

Вече изтече нещо за третата част от поредицата Watch Dogs, но все още няма конкретно съобщение. Говори се, че играта ще се развива в Лондон и ще излезе тази година. Ето защо Watch Dogs 3 определено принадлежи към Топ 10 необявени игри на E3 2019.

Всички тези слухове показват, че играта ще бъде показана на пресконференцията на Ubisoft. Надявахме се, че Watch Dogs 3 вече ще бъде в необявените игри на E3 2018, но тази година изглежда най-накрая е там. Ubisoft вероятно има нещо в магазина за новите Watch Dogs и по време на събитието ще видим дали искат да споделят това сега.

8. Assassin's Creed: Vikings

Слуховете около заглавията на Ubisoft работят извънредно. Тийзърът на The Division 2 изглежда съдържа тайно съобщение за нов Assassin's Creed. Плакат в играта представя мъж, облечен в познатите от поредицата червени и бели цветове. В допълнение, той също има вид на груб викинг.

Почти всяка година игра Assassin's Creed се появява на рафтовете. Вече имаме Assassin's Creed III Remastered тази година, така че има голям шанс да можем да посрещнем новата част в края на тази или началото на следващата година. Това е една от необявените игри на E3 2019, които бихме искали да видим.

7. Donkey Kong Country 6

Следващата игра в нашите топ 10 необявени игри за E3 2019 е Donkey Kong Country 6. Както Wii, така и Wii U получиха собствена част от поредицата и докато Switch получи порт на Tropical Freeze, има още една част, която е ексклузивна за новата конзола Nintendo.

Switch е перфектната платформа за нова Donkey Kong Country. Благодарение на Joycons можете да бягате, да се търкаляте и да прескачате през нивата по двойки по всяко време като Donkey и Diddy Kong. Няма да кажем не на представянето на нова част по време на Nintendo Direct.

6. Нова игра Star Wars

Почти сигурни сме, че ще видим Star Wars Jedi: Fallen Order на пресконференцията на EA E3. Надяваме се, че няма да спре дотук. Вселената на Междузвездни войни е достатъчно голяма за още много заглавия и се надяваме да видим още едно или две. Досега са излезли само две, така че е време за още.

През 2013 г. беше първият тийзър за рестартирането на Star Wars: Battlefront и за шест години видяхме само две заглавия от тази поредица. Няколко проекта бяха отменени и беше сравнително тихо около дейностите в играта Star Wars. Следователно ново заглавие в тази вселена е на шесто място в топ 10 необявени игри на E3 2019.

5. F-Zero SX

Nintendo 64 имаше F-Zero X, GameCube имаше F-Zero GX, а в аркадните игри можете да започнете с F-Zero AX. Смятаме, че е време за още една част от тази футуристична поредица от състезателни игри. Сега разбираме защо отне толкова време: F-Zero WX за Wii или Wii U не звучи много. F-Zero SX за Switch звучи много по-добре.

Последната част от състезателната игра датира от 2003 г. и след шестнадесет години това може да се промени. Вече можем да се видим как препускаме над научнофантастичните песни с над хиляда мили в час, с електрическа китара, която ни води около всеки завой. Нов F-Zero не трябва да липсва в списъка с необявени игри за E3 2019.

4. Splinter Cell

Сам Фишър, един от любимите ни тайни агенти, изглежда е бил в кома от няколко години. Последната игра от поредицата Splinter Cell датира от 2013 г. и междувременно около шпионина беше много тихо. Може ли да се крие толкова добре, че дори Ubisoft да не може да го намери?

Шегувам се: нова Splinter Cell е в нашите топ 10 необявени E3 2019 игри с причина. Сега, когато изглежда, че Snake е пенсиониран, ни липсва шпионин, който ще ни позволи да се промъкнем незабелязани покрай врагове. Надяваме се Ubisoft най-накрая да покаже нова игра от поредицата на своята пресконференция.

3. Банджо 6

В Ubisoft Сам Фишър е в кома, но може да бъде и по-лошо. Майкрософт изглежда са приспали Банджо и Казуи преди години. От 2008 г. не сме чували нищо ново от мечката и нейния крилат спътник. Това може да се промени по време на предстоящата пресконференция на Microsoft.

Миналата година Фил Спенсър изненада много хора с друга класическа игра от Rare: Battletoads. Сега е важно да продължим тази тенденция и да излезем с нова част от поредицата Банджо. Banjo 6 заема трето място в топ 10 необявени игри на E3 2019.

2. Secret CD Project Red project

Кой не обича добра изненада? Феновете на CD Projekt Red със сигурност го правят, защото бяха много изненадани, че разработчикът идва на изложението с друга игра в допълнение към Cyberpunk 2077. Тази тайна игра от полската компания заема второ място в топ 10 необявени игри на E3 2019.

Все още нищо не е ясно за това мистериозно заглавие. Нещо съвсем ново ли е? Нова история в света на The Witcher? Или нещо още по-лудо? На този етап можем само да гадаем. Във всеки случай очакваме окончателното съобщение с голямо удоволствие.

1. Valve игри с номер три

Повечето малки деца на една или повече години могат да броят до три. Многомилионната компания Valve изглежда никога не е развила това умение. Half-Life, Left 4 Dead, Portal, Team Fortress и DOTA никога не преминаха през втора част. Half-Life 2 успя да изтръгне два отделни епизода, но това е всичко.

Следователно най-високото класиране в топ 10 необявени игри на E3 2019 е една или повече игри на Valve с номер три. Шефът на компанията Гейб Нюел каза миналата година, че Valve работи върху нови заглавия, но запази мълчание по време на E3 2018. Надяваме се тази година да е различна.

Топ 10 необявени E3 2019 игри

Това беше нашият списък с топ 10 необявени игри за E3 2019, които искаме да видим на шоуто. Коя от тези необявени игри очаквате с най-голямо нетърпение? Има ли игри, които очаквате с още повече нетърпение? Кажете ни в коментарите.

Популярна тема