Топ 3 на най-добрите франчайзи на Rare

Съдържание:

Топ 3 на най-добрите франчайзи на Rare
Топ 3 на най-добрите франчайзи на Rare
Anonim

3. Банджо-казуи

Banjo-Kazooie не може да бъде пропусната от списък с редки игри, със сигурност сте съгласни с това. Лудите приключения на мечока Банджо и неговия пернат приятел Казуи имаха своя разцвет през 90-те години на Nintendo 64 с Банджо-Казуи и Банджо-Туи.

Ще се завърнат ли Banjo и Kazooie на Xbox One и/или PC и ще се изправят ли отново срещу вещицата Gruntilda, или това ще бъде поредното приключение с Nuts & Bolts? Шансовете са големи!

2. Viva Pinata

Не е чудно, че Viva Piñata беше хит сред геймърите, защото беше разработена от същия екип като Banjo-Kazooie! Потребителят на XGN NRuno най-добре описа изживяването:

По-добре от това не може да се каже! Мина известно време от излизането на последната игра Viva Piñata (разработена от Rare Dan), Viva Piñata: Panic in Paradise, така че е крайно време тези колоритни герои да се върнат!

1. Donkey Kong Country

За номер 1 в този списък се връщаме към 1994 г. с Donkey Kong Country за Super Nintendo. Раре преоткри косматата маймуна и създаде множество нови приятели за бананоядния примат. Така получихме Diddy Kong, Cranky Kong, Dixy Kong… и разбира се страхотната музика и пристрастяваща игра!

Шансът Rare някога да направи друга игра Donkey Kong Country е много малък, но душата на поредицата продължава да живее в игрите Donkey Kong Country Returns от Retro Studios.

Съгласни ли сте с този списък или не? Кажете ни в коментарите!

Популярна тема