Индии под микроскоп - Lost Wing, Max & The Book of Chaos, Shovel Knight

Съдържание:

Индии под микроскоп - Lost Wing, Max & The Book of Chaos, Shovel Knight
Индии под микроскоп - Lost Wing, Max & The Book of Chaos, Shovel Knight
Anonim

Играно: Shovel Knight: King of Cards

Платформи: PC, Switch, PS4, Xbox One, PS3, PS Vita, Wii U, 3DS

Жанр: ПлатформърМнение: King of Cards е хубаво най-ново допълнение към Shovel Рицар: Съкровищница. Добрите контроли и добрият дизайн на нивата правят играта удоволствие. В допълнение, играта има хубава история и отлична музика. За съжаление, играта има строго правило да дава само една контролна точка на ниво (две, ако има шеф). В останалите кампании броят на контролните точки зависеше изцяло от дължината на нивото и трудността на отсечките между контролните точки.

Нивата са по-кратки тук, така че по-малкото контролни точки има смисъл, но има и редица нива, при които едно допълнително не би навредило. Последните босове също са емоционално много по-трудни от тези на другите кампании. Освен това има играта с карти Joustus, която е забавна, но също така изисква изграждане на тесте, без лесно видими съвети, за да се състави балансирано тесте. За щастие, до голяма степен не е задължително.

Професионалист: Добри нива и контроли, страхотна музика

Против: Поразителни трудни финални босове, балансирано тесте Joustus, трудно за сглобяванеЦена: Зависи от платформата

Редактор: Маркъс

Играно: Max & The Book of Chaos

Платформи: PC/MAC, PS4, Switch и Xbox One

Жанр: ArcadeМнение: Макс посещава лятно училище в стар замък. Там той намира мистериозна книга, която след като се отвори, внася хаос в замъка. От вас зависи да ограничите хаоса и да освободите съучениците си.

Max е 2D аркадна стрелба, в която се изправяте срещу поредица от врагове отгоре на различни места, които можете да победите с оръжието си. Междувременно вашите съученици висят от тавана в клетки. Можете да ги победите, като разбиете клетките им. Историята е старомодна, но геймплеят е добър. Играта със сигурност не е лесна, с големи скокове при босовете, но това е част от нея. Не е уникален, но свири добре.

Професионалисти: графики, контроли и темп

Против: шефовете внезапно стават доста трудни, дори и на „лесно“

Цена: €7,99 (временна 10% отстъпка за Xbox и Switch) Редактор: Крис

Играно: Lost Wing

Платформи: PC, PS4, Switch и Xbox One

Жанр: Racer/ArcadeМнение: Блестящо бърз геймплей, докато летите със своя състезател/космически кораб през тунел с препятствия в търсене на най-висок резултат. Трябва да избягвате препятствия или да ги застреляте. Имате нужда от куршуми за това и те са редки. можете да съберете повече куршуми, като използвате турбото, с целия риск, който произтича от това. Колкото по-бързо вървите, толкова по-голям е рискът, разбира се, но и по-висок резултат! Ако загубите крило, скоростта ви на движение ще бъде ограничена, докато не си го върнете. идеален за феновете на Ridge Racer и тези със силни рефлекси.

Професионалисти: графики, контроли и темпове

Против: Инцидентът е в много малък ъгъл.

Цена: €7,99 (временна 10% отстъпка за Switch)Редактор: Крис

Популярна тема