EA Access на PS4 наличен днес

Съдържание:

EA Access на PS4 наличен днес
EA Access на PS4 наличен днес
Anonim

абонаментната услуга от EA е достъпна за Xbox One и PC от известно време под името Origin Access и сега собствениците на PS4 могат да започнат. Подобно на Game Pass на Microsoft и PlayStation Now на Sony, този абонамент позволява на геймърите да играят игри на EA срещу фиксирана месечна такса. Игрите се изтеглят и инсталират, за да могат хората да играят различни заглавия. Следователно заглавието никога не е собственост на играча, докато може да се играе цяла игра.

Колко струва EA Access?

Абонаментът за EA Access включва само заглавия от конюшнята на EA и следователно е много по-кратък от услугите на Sony и Microsoft. Цената също си заслужава, защото е много по-ниска от Game Pass и PlayStation Now. Абонаментът на EA струва 3,99 евро на месец или 24,99 евро на година. Ако имате абонамент за EA Access, получавате предимство Play First с много нови игри на EA. Това ви позволява да изпробвате най-новите игри на EA за десет часа, преди да излязат. Освен това ще получите 10 процента отстъпка за разширения, игри на EA, артикули в играта и други.

Какви игри са включени в EA Access на PS4?

EA Access ще съдържа новите игри на EA, но също така и много по-стари игри. Помислете за Mass Effect: Andromeda, Battlefield V, FIFA 19 и Dragon Age: Inquisition. FIFA 20 също ще бъде пусната за абонаментна услуга скоро. Пълният списък с игри е достъпен на уебсайта на EA Access.

EA Access е приложение за PlayStation 4, което може да бъде изтеглено от PlayStation Store.

Препоръчано: