Crash Bandicoot 4 идва към следващото поколение и Switch

Съдържание:

Crash Bandicoot 4 идва към следващото поколение и Switch
Crash Bandicoot 4 идва към следващото поколение и Switch
Anonim

Любителите на франчайза Crash Bandicoot без PS4 или Xbox One няма да чакат дълго. Crash Bandicoot 4 трябва да се появи на конзоли от следващо поколение и Nintendo Switch на 12 март. Той добавя забавна и забавна игра към съставите на различните конзоли. Името Crash Bandicoot е утвърдено име в света на игрите от години.

И все пак трябваше да чакаме дълго време за нова игра Crash Bandicoot, докато Crash Bandicoot 4 не излезе миналата година. За собствениците на конзола от следващо поколение или, по-вероятно, Nintendo Switch, ще бъде добра новина, че могат да започнат с най-новата част от поредицата. Ще бъде особено интересно за собствениците на Nintendo Switch, защото въпреки че получиха ремастера, те никога не успяха да започнат с Crash Bandicoot 4.

Известен платформинг

Може да е крайно време Crash Bandicoot 4 да дойде на Nintendo Switch. Не е изненадващо, че трябваше да чакаме следващото поколение, защото тези конзоли едва излязоха и се получават по-трудно от джакпота на държавната лотария. Удивително е, че Nintendo Switch всъщност беше малко „забравен“по време на пускането си миналата година, за щастие последната част от известния платформинг след това ще дойде на също толкова известната конзола от Nintendo. От 12 март всеки с конзола от следващо поколение или Nintendo Switch може да започне с Crash Bandicoot 4!

Популярна тема