DriveClub Актуализация февруари – Ново местоположение и „Hardcore Handling“

Съдържание:

DriveClub Актуализация февруари – Ново местоположение и „Hardcore Handling“
DriveClub Актуализация февруари – Ново местоположение и „Hardcore Handling“
Anonim

DriveClub вече има няколко актуализации и разширения на името си, но последната актуализация е най-радикалната. Февруарската актуализация на DriveClub, в допълнение към добавянето на изцяло ново местоположение и свързаните с нея варианти на писти, идва и с нова функция за геймплея: очакваното Hardcore Handling.

Актуализация на DriveClub февруари: Шотландия - Стария град

Новото място на февруарската актуализация на DriveClub се нарича Шотландия - Стария град, включва шест различни варианта на писти и е достъпно както в DriveClub, така и в DriveClub Bikes от 11 февруари. Това, което е много забележимо в това местоположение, е желанието на DriveClub да наследи некоронован крал на състезателните игри; Project Gotham Racing.

Градската обстановка, страхотните коли, които се плъзгат през завоите по чудесен контролиран, не напълно реалистичен начин, магазините, които виждате да минават в хидравлично бързо размазване: всичко това допринася за усещането, че вие също сте от Project Gotham Racing.

И след това има другата забележителна част от февруарската актуализация на DriveClub: Hardcore Handling. Тази опция за игра леко нарушава аркадната традиция: спирачните накладки могат внезапно да блокират, ако спирате твърде рязко, има много повече триене между гумите и пътната настилка и не можете да подадете газ през завоите (без да катастрофирате).

Повече триене, повече мъгла: Hardcore Handling

Двете най-големи части на тази актуализация заедно дават много повече дефиниция на играта, която DriveClub се опитва да бъде. Но играта все още не изглежда напълно съвместима: с активиран Hardcore Handling, играта е толкова по-трудна, че почти се чувства като напълно различна игра. Evolution Studios може да обяви допълнителни промени в това, когато продължението на актуализацията на Driveclub стартира февруари, на 23 този месец.

Освен това, от 23 февруари, две нови разширения ще бъдат достъпни за всички DriveClubbers: разширението „Без ограничения“(автомобили) и разширението „Suzuki“(мотоциклети). В допълнение към съответно две нови коли и мотоциклети, тези разширения предлагат и шест нови събития от турнета и 5 нови PSN трофея.

Популярна тема