Нови Gamescom игри - Те бяха обявени по време на Gamescom

Съдържание:

Нови Gamescom игри - Те бяха обявени по време на Gamescom
Нови Gamescom игри - Те бяха обявени по време на Gamescom
Anonim

5. Age of Empires 4

Издаването на Age of Empires 4 беше обявено точно преди gamescom от издателя Microsoft. Издателят направи това по време на пресконференция, посветена на поредицата Age of Empires. Relic Entertainment е разработчик на играта.

Developer Relic е най-известен със сериалите Company of Heroes и Dawn of War. Microsoft описва Relic като „разработчик с богат опит във висококачествени RTS игри“. Според технологичната компания Relic е идеалният разработчик за създаването на Age of Empires 4.

Много подробности все още не са налични за новата игра от Microsoft и дори анонсовият трейлър, който можете да видите над тази статия, дава много малко информация. Изглежда обаче, че Age of Empires 4 се развива в повече времеви периоди от предишните части.

Играта ще бъде пусната на компютър през 2018 г.

4. Sims 4 Pets

Въпреки че това не е съвсем нова игра, разширението определено е една от обявените игри на gamescom. Трейлърът на Sims 4 Pets показва взаимодействието между животните и Sims. Това е много подобно на предишните разширения за животни, които излязоха за Sims. Например, геймърите могат да се мият, гушкат и играят с животни.

Въпреки че изглежда като предишните версии, тя ще бъде по-обширна от всякога. Ще бъде наличен инструмент, който ви позволява лесно да коригирате козината на животните. Можете да персонализирате животните до последния детайл, защото има и налична цветова палитра, за да можете да дадете на животните отделен цвят.

Играта ще бъде пусната на PC, Xbox One и PS4.

3. BioMutant

Developer Experiment 101 и издателят THQ Nordiq обявиха BioMutant. Играта има отворен свят и геймърите могат да го изследват със създаден герой. В пост-апокалиптичния свят можете да пътувате наоколо с парапланери, монтировки и джетове, наред с други неща.

В трейлъра, обявяващ играта, героят се изправя срещу огромно чудовище. Между другото, този герой не е човек, а по-скоро животно, което прилича на миеща мечка. Можете напълно да ги персонализирате, например с нокти и крила, но можете също да добавите крак на робот.

BioMutant излезе за PC, Xbox One и PS4.

2. Anno 1800

Една от обявените Gamescom игри е Anno 1800. Ubisoft обяви играта във вторник и малко хора бяха видели играта да идва. Градският строител включва нова сюжетна линия, различен режим на пясъчник и разширена мултиплейър опция.

Играта ще се развива през 19 век, което е в началото на индустриалната епоха. Геймърите получават шанса да строят големи градове и мрежи. Можете да постигнете целите си чрез дипломация, бартер и война. Можете да гледате трейлъра на Anno 1800 над тази статия.

Anno 1800 се предлага само на компютър.

1. Jurassic World Evolution

Jurassic World Evolution също беше обявена по време на gamescom и следователно е част от този преглед на игрите на gamescom. В играта трябва да проектирате и управлявате свой собствен Джурасик парк. В момента Evolution се разработва от Frontier Development.

Първият трейлър за играта може да се види над тази статия. По време на пресконференцията на Microsoft за gamescom, новината беше изнесена като изненадващо разкритие и така излезе Evolution. Можете да сравните играта малко с Zoo Tycoon, ако не беше фактът, че има по-опасни събития и не си имате работа с обикновени животни.

Jurassic World Evolution идва за PC, Xbox One и PS4.

Коя игра очаквате с най-голямо нетърпение? Кажете ни в коментарите.

Популярна тема