Рецензия на мишката за игри HyperX Pulsefire FPS - Минималистичната мишка

Съдържание:

Рецензия на мишката за игри HyperX Pulsefire FPS - Минималистичната мишка
Рецензия на мишката за игри HyperX Pulsefire FPS - Минималистичната мишка
Anonim

Истинският компютърен геймър се нуждае от много периферни устройства в допълнение към мощен компютър за игри. Помислете за механична клавиатура, един (или повече) ясни монитори, добри слушалки и разбира се мишка за игри. HyperX, марка, която се фокусира главно върху компютърна памет и слушалки, сега се опитва да се съсредоточи и върху тези периферни устройства и идва с мишката за игри HyperX Pulsefire FPS.

HyperX следователно не е марка, известна със своите мишки за игри. Следователно Pulsefire е първата мишка за игри, представена от HyperX заедно с нова подложка за мишка, FURY и механичната клавиатура Alloy FPS. С Pulsefire HyperX пробива в установения ред на мишките за игри. Пазар, доминиран от големи имена като Razer, Steelseries, Logitech и Zowie.

Така че въпросът е дали HyperX може да остави добро първо впечатление с тази нова мишка. Можете да прочетете дали това работи в този преглед на мишката за игри HyperX Pulsefire FPS. Все още ли търсите нови слушалки? Прочетете нашия преглед на Kingston HyperX Cloud II.

Преглед на игрална мишка HyperX Pulsefire FPS до клавиатурата
Преглед на игрална мишка HyperX Pulsefire FPS до клавиатурата

Опростено оформление

На пръв поглед HyperX Pulsefire е много ненатрапчив. Мишката няма изобилие от ненужни бутони и много RGB светлини, които превръщат мишката ви в евтина диско лампа. Не, Pulsefire го прави с общо шест бутона и два червени светодиода, които осветяват колелцето за превъртане и логото на гърба на мишката.

HyperX Pulsefire разполага със стандартните ляв и десен бутон на мишката, два бутона за палеца, колело за превъртане и цветен превключвател за DPI, разположен под колелото за превъртане. Мишката има четири различни DPI режима, които могат да се регулират чрез натискане на превключвателя DPI. Цветът на бутона показва в коя позиция е мишката. Бяло за 400 DPI, червено за 800 DPI, синьо за 1600 DPI и жълто за 3200 DPI.

Следователно DPI не може да се регулира в допълнителен драйверен софтуер. HyperX Pulsefire няма това. Мишката е изцяло Plug and Play. Предимство за някои, но за тези от нас, които биха искали да настроят всичко според собствените си предпочитания, като скоростта на избиране или специфичен DPI; голям недостатък.

Преглед на геймърската мишка HyperX Pulsefire FPS
Преглед на геймърската мишка HyperX Pulsefire FPS

Удобната дръжка

По отношение на формата, Pulsefire е много подобен на известния Razer Deathadder. За хора с ръкохватка, при която държите мишката с върха на пръстите и дланта на ръката си, Pulsefire е приятен за използване. Мишката може да се държи и по други начини, като хващане с длан, но вероятността от разраняване на пръстите след игра известно време се увеличава.

В допълнение към приятната форма, HyperX Pulsefire има и допълнителни гумени дръжки отстрани. Те гарантират, че държите мишката изключително здраво и следователно можете по-лесно да покривате големи разстояния върху подложката си за мишка. Дръжките са меки и следователно предотвратяват бързото умора на палеца, безименния и малкия пръст по време на по-дългите игрови сесии.

В допълнение към фината форма и допълнителното сцепление, HyperX Pulsefire има и изключително големи кънки. Тези неща, които стоят в долната част на мишката ви и гарантират, че мишката ви е в добър контакт с подложката ви за мишка. Това кара Pulsefire да се плъзга лесно върху подложката ви за мишка, но не означава, че вече нямате контрол над мишката. В това отношение HyperX постигна идеалния баланс.

Следователно Pulsefire е много минималистичен по отношение на оформлението и няма твърде много ненужни екстри. Това се усеща и когато използвате мишката. Той е изключително лек, с тегло 95 грама. Ако играете с ниска чувствителност в игри, това е идеално, тъй като можете да правите големи плъзгания по-лесно с мишката.

Ръкохватка за преглед на игрална мишка HyperX Pulsefire FPS
Ръкохватка за преглед на игрална мишка HyperX Pulsefire FPS

За определен жанр игри

Въпреки че HyperX Pulsefire е подходяща за използване в допълнение към игри и за игри, различни от стрелба от първо лице, мишката е специално разработена за онлайн стрелба като Counter-Strike, Overwatch и Battlefield. MOBA игри като League of Legends и DOTA 2, където множество бутони на мишката ви често са полезни, следователно не са лесни за игра с HyperX Pulsefire.

Следователно Pulsefire е, както подсказва пълното име, мишка за ограничен вид игри. А именно FPS игри. Така че, преди да купите, проверете внимателно какви функции са ви необходими на мишката и какви игри играете.

HyperX Pulsefire FPS мишка за преглед на игри2
HyperX Pulsefire FPS мишка за преглед на игри2

Рецензия на игрална мишка HyperX Pulsefire FPS – За хардкор FPS геймърите

Ако сте фанатичен компютърен геймър, който може да прекарва часове в игри като Counter-Strike или други шутъри от първо лице и все още търсите добра игрална мишка без много суетене, тогава силно препоръчваме HyperX Pulsefire. Мишката може да няма допълнителен софтуер, но поради лекотата на използване, този недостатък бързо се забравя.

В допълнение, ще трябва да се задоволите с Pulsefire с шест бутона. За фанатиците на стрелбата от първо лице сред нас, за които е разработена мишката, повече от достатъчно. Ако обаче играете и много игри като MOBA или MMORPG, тогава друга мишка може да е по-добър вариант.

Плюсовете и минусите

  • Удобен захват
  • Plug and play
  • Допълнително сцепление отстрани
  • Елегантен външен вид
  • Без допълнителен софтуер
  • Наистина не опитвайте нищо ново

Препоръчано: