Преглед на Razer Wolverine Tournament Edition - Не е толкова специално

Съдържание:

Преглед на Razer Wolverine Tournament Edition - Не е толкова специално
Преглед на Razer Wolverine Tournament Edition - Не е толкова специално
Anonim

Пълна уста: контролерът Razer Wolverine Tournament Edition. Контролерът Xbox, който можете да вземете на цена от 124,99 евро, изглежда почти по същия начин като обикновения контролер, но е особено впечатляващ заради светлините, които са около X на Xbox в горната част на контролера. Приятно козметично допълнение, което не добавя много към този контролер за игри за професионалните геймъри.

В допълнение към това козметично допълнение, контролерът има и спецификациите, които можете да очаквате от контролер. Можете да разчитате на 3,5 мм жак за вашите слушалки и всички стандартни бутони и стикове.

Ако потърсим по-нататък бележника, веднага можем да отметнем най-голямата точка, за която трябва да отговаря такъв контролер: бутоните на гърба. Четири, за да бъдем точни. Можете напълно да персонализирате тези бутони според начина, по който искате да работите с тях.

Това веднага предоставя редица предимства: когато работите върху игра на Call of Duty, можете да изберете един от тези бутони да служи като бутон X. С този бутон можете да презаредите пушката си и тъй като сега имате и този бутон отзад, не е нужно да движите палеца си.

Преглед на RAZER Wolverine Tournament Edition
Преглед на RAZER Wolverine Tournament Edition

Вземете го

Такова просто движение на палеца, разбира се, спестява само няколко милисекунди, но в областта на професионалните игри това може да бъде решаващо в комбинация с други фактори. Един от тези други фактори е сцеплението и оставете контролера да превъзхожда в това.

Razer Wolverine Tournament Edition може да бъде грабнат благодарение на гумената дръжка. Контролерът пасва удобно в ръката, особено в сравнение с най-новите контролери за Xbox One, където хватката се изхабява доста бързо след игра известно време.

Дръжката просто не е нещо, за което трябва да платите 124,99 евро, защото на пазара има повече професионални контролери, отколкото само тази версия на Razer. Вземете, например, Xbox One Elite Controller от самия Xbox; оставяте 25 евро повече, но след това получавате и повече. Например, можете да промените тригерите на гърба и също така да регулирате D-pad. Малко по-скъпо, но и малко повече си струва парите.

Преглед на RAZER Wolverine Tournament Edition
Преглед на RAZER Wolverine Tournament Edition

Назад в миналото

Друга разлика, която ще забележите веднага, когато поставите Elite Controller и Razer Wolverine Tournament Edition един до друг, е, че контролерът на Razer идва с кабел. За разлика от Elite Controller, не можете да започнете да играете безжично.

Това е, за да се гарантира, че контролерът е свързан към конзолата през цялото време. Не е задължително, защото това няма да се случи, освен ако батериите не се изтощят. Малко напомня за миналото, когато безжичната връзка почти не беше на пазара.

Преглед на RAZER Wolverine Tournament Edition
Преглед на RAZER Wolverine Tournament Edition

Преглед на Razer Wolverine Tournament Edition - Персонализирано

Трябва сами да прецените дали контролерът си струва сумата от 124,99 евро. За малко повече пари получавате контролера Elite, който дава повече стойност за парите. Ако не играете много често, но бихте искали да закупите контролера, съветваме ви да не го правите въпреки чудесния захват. Ненапразно това е контролер за професионалистите сред нас, с които цифровият живот може да виси на косъм за секунди.

Плюсовете и минусите

  • Страхотно сцепление
  • Страхотно за професионалния геймър
  • Не може безжично
  • Продължителност
  • Контролерът Xbox Elite има повече опции

Препоръчано: