Apple iOS 13 тъмен режим и системни подобрения са на път

Съдържание:

Apple iOS 13 тъмен режим и системни подобрения са на път
Apple iOS 13 тъмен режим и системни подобрения са на път
Anonim

Потребителите на Apple скоро ще имат опцията да актуализират своята операционна система до iOS 13. Това не само ще включва подобрения на функциите, но също така ще позволи на потребителите да настроят телефона си в тъмен режим. Вместо черни букви на светъл фон, потребителите на Apple ще получат бели букви на тъмен фон.

Apple iOS 13 с вече наличен тъмен режим?

Актуализацията на операционната система е нова, но тъмният режим не съвсем. Този режим беше зададен преди това в системата macOS на компанията. Сега може да се настрои на други устройства на Apple с актуализацията на операционната система. Помислете за iPhone и iPad, които компанията разработва.

В допълнение към този тъмен режим, компанията носи и редица подобрения в своята операционна система. В допълнение към тъмен режим, Apple също така позволява в iOS 13 да отваряте няколко прозореца на едно и също приложение на iPad. Помислете например за два раздела Safari, както пише NU.nl.

Тъмната мода става все по-популярна

Apple не е сама в добавянето на тъмен режим към актуализацията на своята операционна система. Други платформи и софтуер също добавят този тъмен режим. В по-ранна новина за Facebook Messenger написахме, че той вече дава на своите потребители и опцията да настроят този тъмен режим.

Потребителите могат да направят това, като изпратят емоджи с луна в разговор, който тя или той води с някой от нейните приятели. Вероятно ще може да се конфигурира от Apple, но няма да знаем със сигурност, докато актуализацията на операционната система не бъде пусната и изтеглена.

Потребител ли сте на Apple? Тогава може да искате да разгледате нашата статия с десетте най-добри съвета на Apple. По този начин можете да извлечете повече от своя iPhone!

Препоръчано: