PS5 цена или съобщение за дата на пускане? Съобщението идва този месец

Съдържание:

PS5 цена или съобщение за дата на пускане? Съобщението идва този месец
PS5 цена или съобщение за дата на пускане? Съобщението идва този месец
Anonim

Актуализация - Датата на пускане и цената са разкрити

На второ събитие за PS5 през септември, Sony официално разкри датата на пускане на PlayStation 5. Конзолата ще бъде достъпна в избрани страни на 12 ноември, с достъп до конзолата на 19 ноември за останалия свят. Разкрита е и цената. Нормалният вариант струва 499,99 евро, докато изцяло цифровата версия ще струва 399,99 евро.

Оригиналното съобщение следва по-долу:

От известно време се носят слухове, че Sony е планирала презентация за PS5 през август. Когато японската компания получи потвърждение, че State of Play е планирано за 6 август, моментът изглеждаше подходящ. В него фокусът ще бъде само върху игрите за PS4 и PS VR и няма да има „големи съобщения за PS5“. По отношение на новото покритие на PS5, по време на събитието може да има само актуализации за вече обявени игри от следващо поколение.

Според статия от Bloomberg, Sony все пак ще направи голямо съобщение за своята конзола от следващо поколение този месец. Служител на PlayStation, който желае да остане анонимен, уведоми изданието. Тази презентация ще трябва да дойде до вече планираното състояние на игра.

Съобщение за предварителни поръчки на PS5

Очаква се датата на пускане и/или цената на PlayStation 5 да бъдат обявени по време на тази презентация. По-рано Sony обяви, че феновете не трябва да се притесняват от внезапното отваряне на страницата за предварителна поръчка. Преди тази опция да стане активна, цената ще играе основна роля. Също така изглежда логично, че Sony иска да обяви цената на конзолата от следващо поколение, преди играчите да могат да поръчат предварително PS5.

Тази статия е актуализирана на 16 октомври 2020 г.

Популярна тема