Странно съобщение в Twitter прави потребителите неспокойни

Съдържание:

Странно съобщение в Twitter прави потребителите неспокойни
Странно съобщение в Twitter прави потребителите неспокойни
Anonim

Изглежда малко странно за повечето потребители на Twitter. Внезапно получаване на съобщение, пълно с цифри и букви, които нямат нищо общо помежду си. Поради това потребителите на Twitter предположиха, че това е хакер или фишинг трик.

Техническият екип на Twitter получи стотици съобщения за тези странни известия. Какво се обърка скоро се разбра.

Странното съобщение в Twitter е техническа грешка

Странното съобщение в Twitter се оказа просто грешка в уебсайта. Поддръжката на Twitter също публикува туит, обясняващ това. Обикновено получавате червена точка, когато получите известие. Това се прави с кодове и обикновено не ги виждате, но сега се обърка и трябва да видите всички кодове зад известията. Twitter не е сигурен как се е случило това, но го поправи възможно най-скоро.

Това не е първият път, когато потребителите на онлайн услуга получават странни съобщения в новините напоследък. Много потребители на PS4 получиха странно съобщение, което направи конзолата неизползваема. В това съобщение PS4 получи странни символи, които системата не разпозна, което доведе до срив на системата. В резултат на това много потребители на PS4 трябваше да възстановят фабричните настройки на своите конзоли и загубиха много данни.

Това не беше случаят с Twitter, но не е изненадващо, че потребителите веднага се сетиха за това. Много потребители на Twitter също използват PS4, така че може да са получили такова съобщение. Това ви даде шанс потребителите на PS4 и Twitter да се страхуват, че са получили същото съобщение отново.

През май също имаше грешка в Twitter, която излагаше на риск паролите. Ето един съвет за допълнителна защита на вашия акаунт. Страхът от хакване и фишинг още веднъж показва, че е по-добре да защитите акаунта си в Twitter.

Популярна тема