Изтичането на Horizon Forbidden West споменава датата на пускане на PS5

Съдържание:

Изтичането на Horizon Forbidden West споменава датата на пускане на PS5
Изтичането на Horizon Forbidden West споменава датата на пускане на PS5
Anonim

В Twitter Serrano наскоро обяви, че играта ще бъде пусната през октомври 2021 г. В допълнение, вътрешният човек съобщи, че Horizon Forbidden West ще има два графични режима. Режим на производителност с 4K резолюция и 60 кадъра в секунда и качествен режим с 4K резолюция, 30 кадъра в секунда и висококачествени визуални ефекти.

Дата на издаване Horizon Forbidden West

Това, че Horizon Forbidden West предстои да излезе тази година, не е изненада. По-рано се появи слух, че играта ще получи дата на пускане през 2021 г. В Instagram може да се види реклама от PlayStation, че играта трябва да бъде пусната през втората половина на тази година.

Изтичането на датата на пускане е добра новина както за собствениците на PlayStation 4, така и за PlayStation 5. Horizon Forbidden West също е „просто“все още наличен на конзолата от по-старо поколение. Миналата година вече ни казаха, че дългоочакваната игра ще бъде пусната и на PlayStation 4.

Тъй като получаването на конзолата от следващо поколение все още е доста трудно, хубаво е, че собствениците на PS4 също могат да започнат с Horizon Forbidden West. Играта може да се появи и на компютър много скоро, тъй като Sony планира да предостави повече ексклузивни продукти за PlayStation на компютър.

Image
Image

Horizon Zero Dawn безплатно

Въпреки че втората игра на Horizon е на път, оригиналната игра Horizon Zero Dawn все още може да бъде забавна за игра. Геймърите с PS4 и/или PS5 имат късмет този месец. Играта може да бъде изтеглена безплатно на PlayStation. Играчите имат възможност да изтеглят играта безплатно чрез инициативата Play At Home на Sony. С инициативата Sony иска да мотивира своите играчи да останат у дома колкото е възможно повече по време на корона пандемия.

Опцията за безплатно изтегляне на Horizon Zero Dawn все още е налична до 14 май. В играта, като Aloy, вие изследвате постапокалиптичен свят, където има повече роботи, отколкото хора. Алой тръгва на пътешествие, за да открие миналото си, като същевременно се бори с роботи и други зли сили. Изобщо не е сложно да поискате безплатно Horizon Zero Dawn за себе си. Всичко, което трябва да направите, е да създадете PSN акаунт. След като направите това, ще имате до 14 май да закупите играта безплатно. Това ви позволява да играете играта безплатно завинаги и по този начин да се подготвите добре за Horizon: Forbidden West.

Популярна тема