Топ 10 на най-добрите приложения за новини - С тези приложения оставате информирани

Съдържание:

Топ 10 на най-добрите приложения за новини - С тези приложения оставате информирани
Топ 10 на най-добрите приложения за новини - С тези приложения оставате информирани
Anonim

10. Feedly

Когато става въпрос за новини, Feedly не може да бъде пропуснат. Това приложение е вид RSS емисия, която трябва да съставите сами. Това означава, че трябва да посочите какво намирате за интересно, след което приложението изброява новините вместо вас. Прегледът е персонализиран, но изглежда малко като остаряла RSS емисия. Освен това не е така, че заглавията във Feedly са снабдени с изображения.

Удобното при Feedly е, че с едно просто движение можете да изберете дали искате да запазите статия. Освен това Feedly е напълно безплатен както за Android, така и за iOS.

Image
Image

9. Джоб

Едно от най-популярните приложения за новини е Pocket. Приложението ви дава възможност да запазвате новини от различни източници, за да ги прочетете или слушате по-късно. В допълнение, любимите на други хора се показват, ако желаете, превръщайки това приложение в истинска новинарска емисия.

Във вашия акаунт в Pocket имате неограничено място за съхранение на статии, които можете да сортирате според нуждите си по различни начини. Освен това можете също да слушате статии чрез функцията за преобразуване на текст в говор в приложението. Удобно!

Pocket е безплатен за Android и iOS.

Image
Image

8. Google Новини и времето

Google, както при много други неща, направи свое собствено приложение за новини и време. По принцип приложението е вградено във вашия телефон с Android по подразбиране и емисия е достъпна чрез просто плъзгане наляво на началния екран на телефона ви. Емисията е достъпна и за iOS, но тогава трябва да изтеглите приложението от App Store. Можете също да получите Google News като отделно приложение за устройства с Android.

Приложението Google Новини и времето може да бъде персонализирано по тема, така че винаги да е фокусирано върху това, което искате да видите. Можете също да блокирате и премахвате новини от нежелани източници от вашата емисия.

Google Новини и времето е безплатно за iOS и Android.

Image
Image

7. Смес

Blendle, подобно на няколко приложения в този списък, е колекция от новини от различни източници. Приложението ви позволява да имате статии от около 150 вестника и списания в дланта на ръката си. Това са много новини. Страхотна функция на Blendle е, че можете да изберете и подкаст, в който най-важните и най-актуални новини ви се съобщават буквално за 20 минути. Нов подкаст е достъпен всеки ден.

Blendle за съжаление не е безплатен, но работи с абонамент. Можете да изпробвате приложението безплатно за 30 дни, но след това годишният абонамент ще ви струва 8,25 евро на месец. Можете също да плащате на месец, но тогава приложението ще ви струва 9,99 евро.

6. Flipboard

Ако имате iPad, вероятно познавате това приложение. Flipbord е доста популярен сред собствениците на iPad. Приложението също е достъпно (безплатно) за Android и iOS и ви дава ясна емисия с новини от различни източници. Можете сами да организирате това, което искате да видите, да запазвате статии за четене по-късно и да дадете мнението си за дадена статия.

Приложението е много полезно, когато сте в движение и не ви се работи само с текст. Също така е чудесен начин да направите свое собствено списание с новини, събрани от вас.

Flipboard е безплатен за Android и iOS.

Image
Image

5. Холандски новини

Приложението Холандски новини се фокусира, както подсказва заглавието, върху новини от местни източници. Приложението е колекция от редица източници на новини като De Volkskrant, AD и NRC. В приложението можете да видите платформите на новините подред. Ако изберете вашата платформа, след това можете да прегледате заглавията на източника и след това можете да щракнете върху статията.

Приложението е безплатно, но има един недостатък: можете да видите заглавия от всички холандски източници, но не и дали дадена статия може да бъде прочетена след това. Някои статии не са свободни от източника. Това означава, че не винаги можете просто да прочетете новинарската статия.

Приложението Нидерландски новини може да бъде изтеглено за iOS и Android.

Image
Image

4. RTL Новини

На пето място в този списък намираме приложението RTL Nieuws. Това приложение е добре подредена колекция от новини от различни източници в рамките на марката RTL. Това означава, че можете да видите не само RTL Nieuws, но и RTL Z и, например, Shownieuws с приложението. Така че за всеки по нещо.

Приложението RTL Nieuws се фокусира основно върху представянето на новините по ясен начин чрез изображения, които показват за какво става дума в дадена статия. По този начин бързо става ясно дали намирате нещо интересно или не. Можете също така да изберете да получавате насочени известия за важни новини и дори можете да следите потоци на живо в приложението.

RTL Новините са безплатни за изтегляне за iOS и Android.

3. NU.nl

Един от най-известните източници на новини в Холандия е NU.nl. Уебсайтът не само се фокусира върху новини от страната и чужбина, но също така ви дава забележителни новини и често се гмурка в новини за технологии и игри. NU.nl е надежден източник с доста ясно оформление, което го прави едно от най-добрите приложения за новини.

Силата на NU.nl е основно в това, че новините се представят цялостно, но в същото време остават кратки и стегнати. Освен това можете да получавате насочени известия за важни новини и дори ръчно да зададете кои теми искате да получавате. Футболните позиции също се съхраняват в блог на живо в приложението NU.nl и можете също да получавате известия.

NU.nl може да се изтегли безплатно за Android и iOS.

Image
Image

2. калмар

В първите три все още намираме приложение, което свързва новини от различни източници и ви ги предоставя по ясен начин. Squid е приложение, което ви позволява да съставите своя лична емисия с новини и след това незабавно да генерирате общ преглед от различни източници с новини, които ви интересуват.

Страхотното е, че Squid е ясен и използва изображения, които са посочени заедно с източника. Можете да изключите източници, които не искате да виждате, можете да зададете насочени известия и можете удобно да преглеждате избраните от вас новини по категория. Дори имате собствена първа страница, наречена топ новини. Съдържа най-популярните новини от този момент по категория.

Удобно приложение, което е безплатно за Android и iOS.

Image
Image

1. NOS

Едно приложение, което не трябва да липсва в този списък, е приложението NOS. С това приложение получавате един от най-надеждните източници на новини, който също е добре подреден. Най-важните новини за деня могат да се видят с един поглед и можете да посочите вашите предпочитания в приложението, така че да получите лична новинарска емисия с предпочитаните от вас теми.

В допълнение, приложението NOS ви предлага възможност да гледате спортни мачове от станцията на живо, да възпроизвеждате предавания и да слушате радиопредавания от, наред с други, Radio1.

Приложението NOS е безплатно за Android и iOS.

Най-добрите новинарски приложения за iOS и Android

Това бяха десетте най-добри приложения за новини. Има много повече приложения, които ви информират ежедневно на вашия смартфон и таблет. Ако все още отивате на почивка, ние също сме направили цял списък с най-добрите ваканционни приложения за вас. Кое приложение използвате всеки ден? Кажете ни в коментарите по-долу.

Тази статия е актуализирана на 25 август 2020 г.

Популярна тема