Нов телефон Palm, който ще замени големия смартфон

Съдържание:

Нов телефон Palm, който ще замени големия смартфон
Нов телефон Palm, който ще замени големия смартфон
Anonim

Вместо смарт часовник вече има и малък телефон, който най-добре можете да видите като аксесоар. Можете да използвате приложения като Play Store и да изтеглите всички приложения. Можете също така да синхронизирате телефона Palm с основния си телефон, което ви позволява да получавате съобщения, телефонни обаждания и аларми и на тези аксесоари. Ако искате да имате тази функция на този телефон джудже, трябва да платите допълнително, а именно десет долара на месец.

Това, което прави този телефонен аксесоар толкова удобен за хората, е, че е много малък телефон, който можете да носите със себе си навсякъде. В днешно време другите телефони стават все по-големи, което може да е неудобно, когато спортувате или ако отидете на парти, където телефонът ви лесно може да бъде откраднат.

Телефонът има много функции, които има и вашият обикновен телефон. Този телефон Palm има процесор Snapdragon 435, памет от 32 GB и камера от 12 мегапиксела. Това го прави удобен и доста добър аксесоар за вашия телефон. Телефонът Palm ще бъде наличен през ноември за $349. Все още е въпросът кога телефонът ще дойде в Холандия.

Ще новият телефон Palm ще надмине смарт часовника?

Остава да видим дали малкият телефон Palm ще надмине умния часовник. Досега Apple Watch също се разглежда като удобна джаджа, както беше казано и в нашия преглед за Apple Watch Series 4.

Този телефон Palm може да се разглежда като аксесоар. Ако сте фен на някои аксесоари за вашия телефон, можете също да прочетете нашето специално за десет страхотни аксесоара за смартфон.

Популярна тема