Какво очаквате от Mario Kart Tour? - XGN Присъединете се

Съдържание:

Какво очаквате от Mario Kart Tour? - XGN Присъединете се
Какво очаквате от Mario Kart Tour? - XGN Присъединете се
Anonim

Последния път всъщност бяхме любопитни за вашите очаквания около God of War. Последното заглавие на Санта Моника получи дата на пускане миналата седмица и от 20 април можем отново да разбием много с Кратос. Всички вие сте позитивни и очаквате много от „бога на войната“и този път anna-stroom има думата:

Това е нещо, което описвате по-често: връзката между Кратос и неговия син и какво влияние оказва това върху самия Кратос, но разбира се и върху историята. Това просто ни позволява да спекулираме повече за това накъде върви God of War, но това е нещо, което обичаме да правим. Въпреки че това ще бъде друг път, вероятно близо до датата на пускане!

Добре, първият месец на 2018 вече е зад гърба ни и с пускането на Monster Hunter World ние започнахме годината правилно! Играта току-що беше пусната и затова все още не искаме вашите открития. Това, което правим в XGN Join in, се фокусира върху ново заглавие Mario Kart, което трябва да пристигне на вашия телефон през следващата година:

Какво очаквате от Mario Kart Tour?

Mario Kart 8 видя(r) луксозна версия на Nintendo Switch миналата година, но какво очаквате от Mario Kart Tour? Дали Nintendo отива повече към първия Mario Kart, който можете да видите тук, или опитват нещо съвсем различно? И вие също ли го очаквате с нетърпение?

Уведомете ни в коментарите по-долу и също така ни кажете ЗАЩО очаквате това от Mario Kart Tour. Ще се видим следващата седмица на новия XGN Doe Mee. Приятен уикенд!

Популярна тема