Какво мислите за God of War? - XGN Присъединете се

Съдържание:

Какво мислите за God of War? - XGN Присъединете се
Какво мислите за God of War? - XGN Присъединете се
Anonim

Последния път бяхме любопитни за вашите очаквания относно Serious Sam 4. Не много сериозната игра беше официално обявена като Planet Badass миналата седмица. Разработчикът Croteam не е твърде сериозен за героя със същото име. Също тази седмица DavincstyleGames има думата за щастливия от спусъка герой:

С Serious Sam това може да бъде доста трудно DavincstyleGames, тъй като игрите вече се различават доста по отношение на тона. Докато Serious Sam 2 наистина се възприема като рожденичката на поредицата, нейният наследник е много по-сериозен с графики, оръжия и умерен тон на хумор. Вероятно ще видим повече на E3, тъй като Croteam вероятно ще покаже повече от Planet Badass тогава.

Добре, достатъчно за перипетиите на Serious Sam. Преди седмица излезе най-новото заглавие на Санта Моника и мнозина вероятно са го забелязали: God of War. XGN Doe Mee би искал да знае:

Какво мислите за God of War?

Нашият Тео даде на PlayStation 4 ексклузивното заглавие брилянтен 9.0, възхвалявайки страхотния отворен свят, визуалното великолепие и това, че има повече от достатъчно за правене в света, където Кратос и неговият син Атреус. Но какво мислите вие?

Кажете ни в коментарите по-долу и ни кажете ЗАЩО мислите така за God of War. Ще се видим следващата седмица на новия XGN Doe Mee. Приятен уикенд в чест на краля!

Популярна тема