Какво мислите за Avengers Infinity War? - XGN Присъединете се

Съдържание:

Какво мислите за Avengers Infinity War? - XGN Присъединете се
Какво мислите за Avengers Infinity War? - XGN Присъединете се
Anonim

По време на уикенда на краля бяхме любопитни за вашите открития относно God of War. Последното заглавие от Santa Monica Studio чупи всякакви рекорди, като God of War като най-бързо продаваната ексклузивна игра за PlayStation 4. Но вашите реакции към играта са най-важни за Join! Gipetto има честта тази седмица:

Gipetto е много вероятно този шанс, тъй като режисьорът на God of War Кори Барлог ни информира, че вече има идеи за God of War 6 и евентуално още по-нататъшни продължения. И предвид успеха на играта, това разбира се е логично продължение.

Добре, от епичната битка на Кратос преминаваме към друго епично шоу: Отмъстителите! Avengers: Infinity War е в кината от миналата седмица и XGN Doe Mee вече го е гледал. Но бихме искали да знаем какво мислите. Следователно:

Какво мислите за Avengers Infinity War?

Десет години кинематографична вселена на Marvel породиха Infinity War и с масивния актьорски състав, сближаването на многото сюжетни линии и битката срещу Thanos. Но какъв е резултатът сега? Какво мислите за филма?

Уведомете ни в коментарите по-долу, но моля, не публикувайте спойлери в коментарите, тъй като все още има много хора, които все още не са гледали филма. The Doe Mee ви благодари предварително и ви желае приятен уикенд. Ще се видим следващата седмица на нов XGN Join!

Популярна тема