God of War bol.com разпродажба - Играта за 29,99 евро

Съдържание:

God of War bol.com разпродажба - Играта за 29,99 евро
God of War bol.com разпродажба - Играта за 29,99 евро
Anonim

Разпродажбата на bol.com за God of War ще бъде достъпна от 26 октомври. В момента можете да поръчате предварително играта на уебсайта, но играта, разбира се, ще бъде достъпна от 26 октомври. Възрастта на PEGI за God of War е 18. God of War се предлага само на PlayStation 4.

Разпродажба на God of War bol.com - Кратос и Атреус

В осмата игра от поредицата God of War играете като Кратос, Богът на войната. Кратос трябва да се грижи за болния си син Атрею. Новата му съпруга, на име Фей, умира и това е мястото, където започва новото приключение. Трябва да се научите да се справяте с ужасните неща, които са се случили в миналото ви.

Кратос и Атреус се заемат да разпръснат пепелта на Фей, но това не става без битка. Кратос все още има на какво да научи сина си, като например лов. Не е лесно за бойната машина внезапно да се наложи да бъде загриженият баща.

Красива графика и силна сюжетна линия

Графиките в God of War са красиви, сюжетната линия е силна и играта има много екшън. Битките с различните чудовища и богове трябва да умрат. Играта се провежда сред норвежката природа и няма време за почивка. God of War е брутална хак & слаш игра.

God of War е разработено от SIE Santa Monica Studio и публикувано от Sony Interactive Entertainment. Играта беше пусната на 20 април 2018 г. и вече е в големи разпродажби. За 29,99 евро можете да добавите God of War към вашата колекция.

Можете да поръчате тук

God of War беше изключително добре приет. Когато играта беше пусната през април, тя беше третата най-високо оценена игра за PlayStation 4. Дадохме на играта 9 и можете да прочетете защо в нашия преглед на God of War! God of War счупи няколко рекорда за продажби, като повече от 3,1 милиона игри бяха продадени за три дни.

Популярна тема