Humble Bundle Месечен март Включва ARK Survival Evolved

Съдържание:

Humble Bundle Месечен март Включва ARK Survival Evolved
Humble Bundle Месечен март Включва ARK Survival Evolved
Anonim

Ако се абонирате за услугата Humble Bundle Monthly преди 4 март, веднага ще получите копие на Ark: Survival Evolved, което може да се играе. В тази онлайн игра за оцеляване зависи от вас да оцелеете като праисторически човек с помощта на динозаври. Все още не са известни игрите, които ще бъдат пуснати през март.

Humble Bundle Monthly си остава хазарт

Humble Bundle Monthly е наскоро стартирана услуга, която превръща обикновения Humble Bundle в месечна услуга. За около €12 на месец получавате нов товар от игри за изтегляне всеки месец. Все още не е известно предварително кои игри предлага Humble Bundle Monthly, така че винаги е хазарт.

Месечната услуга ще бъде в съответствие с нормалния пакет по отношение на предложенията за игри. Това означава, че може да се очаква както комбинация от големи, така и малки заглавия за компютър, които са пуснати не много отдавна.

Фактът, че Humble Bundle Monthly отговаря на думата си, може да се види в офертата за февруари. Например, абонатите получиха аплодираната игра на ужасите за оцеляване Alien: Isolation като добре познато заглавие. Независимите игри, които допълваха офертата, включваха: Volume, Dropsy, Broken Age, Titan Souls и Penarium.

Всеки нов месечен цикъл на Humble Bundle започва в първия петък на месеца.

Популярна тема