Актуализацията на Driveclub носи увеличен лимит на ниво

Съдържание:

Актуализацията на Driveclub носи увеличен лимит на ниво
Актуализацията на Driveclub носи увеличен лимит на ниво
Anonim

Driveclub, състезателната игра, ексклузивна за PS4, идва с нова актуализация всеки месец. Тези безплатни актуализации съдържат подобрения и често допълнително съдържание. Можете да прочетете най-забележителните характеристики на мартенската актуализация на Driveclub тук.

Актуализацията на Driveclub променя устройствата

Системата за оценяване на дрифтовете е коригирана, така че сега разглежда по-конкретно действията, които предприемате. Например, повече точки ще бъдат дадени за хубави дрифтове и точките ще бъдат приспаднати, ако излезете извън пистата. Скоростта и прецизността, с които се прави дрифтът, сега е по-важна от преди. Всички дрифт класации бяха нулирани специално за този нов начин за отбелязване на точки.

В допълнение, ограниченията на нивата на водачите също са увеличени. Например, сега можете да увеличите 25 допълнителни нива Elite до максимум 60. Нивото на водача вече може да бъде увеличено до 120, а клубните нива са разширени с 35 нива до също 120. Също така вече се използват повече екранни снимки на общност, които се появяват във вашите менюта и екрани за зареждане.

Изтегляне на актуализация

Новата актуализация на Driveclub ще струва около 300 MB място за съхранение. По-късно този месец всеки играч ще получи Aprilia RSV4 RF ABS Superbike безплатно във връзка с пускането на DLC за финалната линия на 22 март.

Популярна тема