Актуализацията на Xbox One носи опции за чат и игри за Xbox 360

Съдържание:

Актуализацията на Xbox One носи опции за чат и игри за Xbox 360
Актуализацията на Xbox One носи опции за чат и игри за Xbox 360
Anonim

Xbox One ще пусне новата си актуализация за предварителен преглед от днес за специални членове за предварителен преглед и бета тестери. В тази актуализация ще бъдат тествани редица основни нови функции, които ще увеличат използването на Xbox One. Тази актуализация на Xbox One ще има две основни точки, върху които е работено.

Актуализацията на Xbox One позволява игра на игри на Xbox 360

Първото голямо допълнение е възможността за закупуване на обратна съвместимост. Голям брой заглавия за Xbox 360 могат да се играят на Xbox One с това. Предлагането на тези игри ще бъде същото като заглавията на Xbox One, а именно в онлайн магазина. Цените на игрите все още не са известни.

Поточното предаване става по-забележимо

В допълнение, има и актуализации, свързани с аудиото и чатовете. Това прави възможно добавянето на хора към вашия чат по време на стрийминг, които след това също могат да бъдат чути чрез потока. Ако играчите не искат да се присъединят към потока, те пак могат да водят нормален разговор по време на стрийминг, но звукът им няма да бъде чут. Това включва чатове, провеждани между потребителите на Xbox One и Windows 10.

Функции също ще бъдат тествани като групови разговори с 16 души, Xbox 360 постижения на Xbox One и настройка на време за запис на игра. Пълен преглед на това, което предлага актуализацията на Xbox One, можете да намерите на официалния канал на Xbox.

Популярна тема