Starlink Битката за Атлас, обявена от Ubisoft

Съдържание:

Starlink Битката за Атлас, обявена от Ubisoft
Starlink Битката за Атлас, обявена от Ubisoft
Anonim

В края на презентацията на Ubisoft E3 чисто нов IP се появи от нищото. Starlink Battle for Atlas е научна фантастика, в която контролирате космически кораб от изглед от трето лице. Мястото на действие е галактиката Атлас. Не сте обвързани с една конкретна планета, но също така получавате възможност да посетите други небесни тела и да летите в космоса.

Битката на Starlink за Атлас става физическа

По-впечатляващ от обстановката е принципът на играта. Идеята е физически да изградите истински космически кораб, който можете да прикрепите към контролера на играта. Например, докато играете играта, можете да поставите различно оръжие на бойното превозно средство в реалността, след което версията в играта получава точно същия пистолет. Ако не е удобно да закупите колекция от физически части, това също не е проблем, защото е възможно да се работи само с цифрова реплика.

По време на обявяването на Starlink беше обърнато допълнително внимание на версия за Nintendo Switch, която ще бъде пусната заедно с версия за Xbox One и PlayStation 4. Цените на играта и подобен на Skylanders подход все още не са известни. Беше обявено, че играта ще излезе през есента на 2018 г.

Популярна тема