Най-добрите обратно съвместими игри за Xbox One през 2018 г

Съдържание:

Най-добрите обратно съвместими игри за Xbox One през 2018 г
Най-добрите обратно съвместими игри за Xbox One през 2018 г
Anonim

10. Just Cause

Just Cause е екшън приключенска игра, издадена на 22 септември 2006 г. за оригиналните Xbox и Xbox 360. Играта можеше да се играе и на PlayStation 2 и PC. Just Cause е обратно съвместима едва от октомври 2018 г. и вече е една от най-добрите игри с обратна съвместимост през 2018 г.

В Just Cause играете като Рико Родригес в голям отворен свят. Вие сте изпратени в Сан Есперито, за да свалите диктатора на този остров. Той е заподозрян в притежание на оръжия за масово поразяване. За да напредвате в големия отворен свят, трябва да изпълнявате мисии, но можете също така да скитате много. В допълнение към мисиите за завършване на историята, има и много странични мисии. Толкова много за правене в Just Cause!

Image
Image

9. Call of Juarez: Bound in Blood

Call of Juarez: Bound in Blood е игра със стрелба от първо лице с един играч и мултиплейър режим. Играта няма кооперативен режим. Bound in Blood беше пуснат на 3 юли 2009 г. за Xbox 360, PlayStation 3 и PC. От септември 2018 г. играта е обратно съвместима.

Call of Juarez: Bound in Blood се развива в края на Американската гражданска война. Историята е за Рей и Томас Маккол. Те напускат поста си, за да спасят дома си и поради това се възприемат като предатели. В резултат на това те бягат и се озовават в Мексико. Те все още са преследвани и отиват в Мексико в търсене на златото на Хуарес.

Image
Image

8. LEGO Star Wars II: Оригиналната трилогия

LEGO Star Wars II: The Original Trilogy е екшън приключенска игра. Играта беше пусната на 11 септември 2006 г. за много различни платформи, включително Xbox и Xbox 360. Играта разказва историята на цялата трилогия Междузвездни войни по забавен начин в стил LEGO. Играта може да се играе на Xbox One от октомври 2018 г.

В LEGO Star Wars II: The Original Trilogy вие играете в перспектива от трето лице в 3D свят. Понякога в играта има елементи на пъзел и нивата трябва да бъдат завършени. Могат да се играят над петдесет героя. Всеки герой има свои собствени оръжия и способности. Играта може да се играе самостоятелно или по двойки.

Image
Image

7. Tomb Raider: Legend

Tomb Raider: Legend е екшън приключенска игра за произхода на Лара Крофт. Това е седмата игра от поредицата Tomb Raider и играта върна поредицата на картата. Контролите и движението на Лара Крофт в тази игра са напълно преработени. Tomb Raider: Legend беше пуснат през април 2006 г. за Xbox и Xbox 360, наред с други.

Има само един главен герой в Tomb Raider: Legend и това е добре познатата Лара Крофт. Вие пътувате по света в търсене на различни части от митичния меч Екскалибур. Ще отидете в Боливия, Япония, Гана и Перу и много други места. Всеки път влизате в битка с други, които също искат да получат силите на магическия меч. Така че битката няма да е лесна…

Image
Image

6. Battlefield 1943

Battlefield 1943 е онлайн мултиплейър шутър от първо лице, чието действие се развива във Втората световна война. Играта е разработена от EA DICE и пусната на 8 юли 2009 г. на Xbox 360 и PlayStation 3. Battlefield 1943 е обратно съвместима и може да се играе на Xbox One от май 2018 г.

В Battlefield 1943 има три карти, които могат да поберат до 24 играча. Има два отбора: Корпус на морската пехота на САЩ и Имперски флот на Япония. В Battlefield 1943 средата е разрушима и имаше само един режим на игра: режим Conquest. Освен това имаше само три класа и неограничени боеприпаси. Играта беше доста проста и отчасти поради това много популярна.

Image
Image

5. Castlevania: Lords of Shadow

Castlevania: Lords of Shadow е екшън приключенска игра, разработена от MercurySteam и Kojima Productions. Играта беше пусната на 5 октомври 2010 г. от Konami за PlayStation 3, Xbox 360 и PC. След обявяването на играта, играта бързо стана много популярна и много хора я очакваха с нетърпение. Тази игра е обратно съвместима от октомври 2018 г.

В Castlevania: Lords of Shadow вие играете като Габриел Белмонт в перспектива от трето лице. Белмонт е член на Братството на светлината. Тази група трябва да защитава невинните хора от свръхестествените същества. Вие правите това с помощта на необходимото хак и наклонена черта действие. Могат да се използват различни атаки в така наречените комбинации.

Image
Image

4. Star Wars Knights of the Old Republic II: The Sith Lords

На четвърто място в този списък с най-добрите обратно съвместими игри за Xbox през 2018 г. е друга игра от Star Wars. Star Wars Knights of the Old Republic II: The Sith Lords беше пусната на 6 декември 2004 г. за оригиналния Xbox и PC. През април 2018 г. играта стана обратно съвместима за Xbox One.

Междузвездни войни Knights of the Old Republic II: The Sith Lords е ролева игра. Играете тази игра в перспектива от трето лице. В началото на играта можете да създадете свой собствен герой. Вие сте джедай, изгонен от Ордена на джедаите. В играта се опитвате да намерите своя път обратно към Ордена, за да победите ситите. Пътувате до шест планети, за да върнете мира.

Image
Image

3. Assassin's Creed IV: Black Flag

Assassin's Creed Odyssey е най-новата игра от поредицата. Assassin's Creed IV: Black Flag е малко по-стара и беше пусната от Ubisoft на 29 октомври 2013 г. Това е шестата част от поредицата Assassin's Creed. През април 2018 г. играта стана обратно съвместима. Вие мислите, че Black Flag е най-добрата игра Assassin's Creed на всички времена.

Историята е за пиратите, които доминират в Карибите. Играете като Едуард Кенуей, пират и член на Ордена на убийците. Пиратите искат свободен свят, където всеки може да прави каквото иска. Сегашните органи на реда искат да предотвратят това на всяка цена. Ретроспекциите се използват, за да стане историята ясна. Black Flag е задължителен елемент за феновете на Assassin's Creed.

Image
Image

2. Call of Duty Modern: Warfare 2

Call of Duty: Modern Warfare 2 е една от най-популярните игри Call of Duty на всички времена. Тази игра беше пусната на 10 ноември 2009 г. за PlayStation 3, Xbox 360 и PC. През август 2018 г. беше обявено, че Modern Warfare 2 вече може да се играе на Xbox One.

Call of Duty: Modern Warfare 2 има стабилна история за един играч и отличен мултиплейър режим. Режимът за един играч се играе от пет различни героя. Като американски войник влизате в битка срещу ултранационалистите от Русия.

Режимът за мултиплейър е пълен със забързано действие и страхотни карти. Играчите могат да получат серия убийства, като елиминират множество опоненти подред, без да умрат. Най-добрият killstreak в играта в тактическия nuke, който завършва мача наведнъж. Получавате тактическото ядрено оръжие, след като унищожите 25 противника, без да умрете между тях. Това беше крайната цел за много играчи!

Image
Image

1. Metal Gear Solid 2

Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty, известна още просто като Metal Gear Solid 2, е най-добрата игра с обратна съвместимост през 2018 г. Играта беше пусната на 13 ноември 2001 г. от Konami за PlayStation 2 и една година оставете за Xbox и PC. През октомври 2018 г. тази топ игра стана обратно съвместима за Xbox One.

Metal Gear Solid 2 се смята за една от най-великите игри на всички времена. Странната сюжетна линия, обрати в сюжета и стелт игра са някои от отличителните белези на тази игра от поредицата Metal Gear Solid. Играете като младо ченге на име Raiden и се изправяте срещу Sons of Liberty. Това е терористична група и трябва да направите всичко възможно, за да ги спрете.

За пълен преглед на всички (повече от 500!) обратно съвместими Xbox игри можете да посетите сайта на Xbox!

Популярна тема