PS4 обратно съвместим с PS5 е възможно със системна актуализация

Съдържание:

PS4 обратно съвместим с PS5 е възможно със системна актуализация
PS4 обратно съвместим с PS5 е възможно със системна актуализация
Anonim

Отлагането на представянето на PS5 дава на геймърите още повече време да спекулират относно изявлението на Марк Черни по-рано тази година. Той сякаш предполагаше, че само сто заглавия за PlayStation 4 ще работят на конзолата от следващо поколение. Sony даде да се разбере скоро след това, че очакват "по-голямата част" от каталога на текущата система да бъде съвместима с конзолата от следващо поколение, но някои хора все още имат съмнения.

Актуализация на системата

Кеширана актуализация на официалния уебсайт на PS5 добавя допълнително объркване. Страницата, заснета от ResetEra, предполага, че можете да възпроизвеждате каталог от поддържани PS4 игри със системна актуализация. В момента информацията не е налична на активна страница, което може да означава, че е премахната поради грешка.

Въпреки съобщенията от Sony, не всички са убедени. Мнозина продължават да вярват, че PS5 ще бъде съвместим само със 100 заглавия за PS4, докато други сега вярват, че софтуерът ще се поддържа на базата на игра по игра, като Sony разширява избора чрез системни актуализации.

Остава да видим дали повечето игри за PS4 ще бъдат достъпни на PS5. Във всеки случай, изглежда, че страхотна гама от нови игри ще дойде за PS5.

Популярна тема