Имаше армия от тестери за съвместимост за Xbox Series X

Съдържание:

Имаше армия от тестери за съвместимост за Xbox Series X
Имаше армия от тестери за съвместимост за Xbox Series X
Anonim

От първия ден Microsoft посочи, че плановете на Microsoft за следващо поколение се въртят около запазването на вашата колекция от игри и с това обратна съвместимост, която вие кажете. Xbox Series X и S имат най-големия каталог за обратна съвместимост досега. Почти всяка игра на Xbox, независимо дали е заглавие за Xbox 1, 360 или One, може да се играе на новата конзола. Дойде с някои предизвикателства, но в крайна сметка екипът на Xbox успя, съобщи Джейсън Роналд, директор на управлението на програмата на Xbox, в интервю за Inverse. Това отчасти се дължи на армията от тестери, които са работили неуморно за тестовете за обратна съвместимост в Xbox.

Тестерите за Xbox Series X играха всички игри между 16 и 24 часа

500-те тестери са работили усилено с всички игри, налични на конзолата. Те играха игрите между 16 и 24 часа, за да видят дали са подходящи за новата конзола. Ако открият проблеми, те ги предават на екипа за обратна съвместимост. След това той започна да работи с него без намесата на разработчиците.

Един от най-големите проблеми, с които се сблъскаха, беше да накарат Xbox Series X да се държи като старата конзола, когато се играе от тази платформа. Екипът по софтуерно инженерство свърши много работа за това, защото доброто игрово изживяване е и остава от решаващо значение според Microsoft. Резултатът е, че не само почти всички игри на Xbox работят добре на Series X и S, но и много игри се представят по-добре.

Популярна тема