Дата на излизане на Golem, обявена от Highwire

Съдържание:

Дата на излизане на Golem, обявена от Highwire
Дата на излизане на Golem, обявена от Highwire
Anonim

Въпреки че 2017 г. още не е приключила, времето лети достатъчно бързо, за да говорим за всички хубави неща, които очакват геймърите през 2018 г. Не само, че най-накрая представяме Red Dead Redemption 2, Far Cry 5 и Metro Exodus, но и в областта на VR игрите има нещо на дневен ред.

Дата на излизане на Golem, обявена по време на PlayStation Experience

Изключителният Golem за PlayStation VR например, където ще трябва да работите усилено, за да овладеете битката. Подобно на бойните системи от Kingdom Come: Deliverance, For Honor и Mount and Blade, трябва активно да разтривате. Блокирането на атака с меч отгоре може да стане само като държите меча си някъде в тази посока!

Освен активната битка, ще имате магия в заглавието. Тъй като заклинанията са трудни за произнасяне с контролер за виртуална реалност, вие просто ще можете да ги активирате с клавишни комбинации. Колкото повече напредвате в играта, толкова по-мощни стават магиите ви. Всъщност толкова мощен, че в даден момент можете да изпратите гигантски изображения на лов за чистачи, за да съберете страхотни екстри за вас!

Играта е достъпна за PlayStation 4 от 2016 г., но версия за виртуална реалност ще бъде добавена от следващата година.

Популярна тема