Обичаните Nintendo Miis идват в Mario Kart Tour

Съдържание:

Обичаните Nintendo Miis идват в Mario Kart Tour
Обичаните Nintendo Miis идват в Mario Kart Tour
Anonim

В трейлър за последната актуализация на Mario Kart Tour, която Nintendo споделя в Twitter, виждаме Miis да се състезават на състезателната писта. Miis също носят нови състезателни костюми със себе си. Можете да избирате от тоалети, вдъхновени от Марио, Пийч, Луиджи, Жада, Донки Конг и Розалина.

Костюмите не са предназначени само да изглеждат стилни. Всяко облекло идва и със специално умение, което можете да използвате, докато се състезавате. Помислете за банановата кора за Donkey Kong и тройната гъба за Toad.

Image
Image

Любимият ви герой Марио не е ли сред тоалетите? Не се притеснявайте, следват още пакети! Това е само първата вълна, която излиза на 9 март. Втората вълна ще се появи на 23 март. Nintendo ще го запази в тайна за известно време.

Nintendo стартира Mario Kart Tour през 2019 г. и беше изтеглен повече от 90 милиона пъти през първата седмица, което е рекорд за мобилна игра на Nintendo. Играта също спечели наградата за състезателна игра на годината на DICE 2020. Награди и е номиниран за любима видео игра на Kids' Choice Awards същата година.

Още Mario Kart този месец

Още повече се случва в Mario Kart този месец. Първата вълна от Mario Kart 8 Deluxe DLC ще бъде пусната на 18 март и ще донесе осем нови курса.

Наскоро беше обявено, че не е необходимо да купувате DLC, за да го играете онлайн. Ако искате да се състезавате с приятелите си, само един човек трябва да е купил DLC.

Популярна тема