WhatsApp работи върху функцията за пауза на запис на глас

Съдържание:

WhatsApp работи върху функцията за пауза на запис на глас
WhatsApp работи върху функцията за пауза на запис на глас
Anonim

Според WABetainfo, WhatsApp разработва функцията. Опцията все още не е налице за бета версията, но блогът има предварителен преглед на това как ще изглежда. Функцията за запис на глас ще бъде достъпна за Android и iOS. Функцията ще се появи в бъдеща актуализация на WhatsApp, но все още не знаем датата.

WABetainfo показва във видео как да стартирате и спирате записи в WhatsApp. Освен да стартирате и спирате, можете също да слушате обратно гласовото си съобщение, което все още не е възможно. Ако сега искате да изпратите гласов запис, той ще бъде изпратен веднага и можете да го слушате само когато вече е изпратен.

Повече функции за гласови съобщения

По-рано тази година вече успяхме да слушаме гласови съобщения на други хора с различни скорости. Сега ще има и опция за слушане на гласови съобщения, докато сте напуснали чата. Това е много полезно, ако получите дълго гласово съобщение и все още трябва да отговорите на някой друг.

Знаете ли, че хората предпочитат да не слушат гласови съобщения? Ако това се отнася и за вас, скоро ще има опция, която ще отмени абонамента за вашите гласови съобщения вместо вас. Тази функция е много полезна и когато не ви се пише!

Популярна тема