Най-добрите сделки по време на Cyber Monday 2020

Съдържание:

Най-добрите сделки по време на Cyber Monday 2020
Най-добрите сделки по време на Cyber Monday 2020
Anonim

Търсите добър смартфон на конкурентна цена?

При нашия голям син приятел от Bol.com Cyber понеделник, разбира се, отново се „празнува“. Bol.com третира този понеделник с високи отстъпки, а също и на електроника. Например, готови ли сте за нов смартфон на ниска цена? Това може да е моментът.

Какво ще кажете за Samsung Galaxy A10 например? Красив 6,2-инчов екран, 32 GB място за съхранение и сега в продажба в Cyber Monday само за 148,13 евро. Идеален за начален модел. Но търсите ли евтин Samsung, но искате ли да отидете една стъпка по-високо в сегмента? Тогава погледнете красивия Samsung Galaxy A41. Този смартфон от A-серията на Samsung може да бъде закупен от Bol.com в Cyber Monday за 198 евро.

Вземете тези корона килограми

Но вече получихте ли необходимите корона килограми заради всичкото това седене вътре? Какво ще кажете за нов смарт часовник или нов инструмент за проследяване на активността? Такова интелигентно устройство за носене следи перфектно вашите движения и е идеално за спорт. Какво ще кажете за Fitbit Charge 4 например?

Стилен инструмент за проследяване на активността, който проследява движенията ви много точно. По време на Cyber Monday този Tracker може да струва 99 евро. Но искате ли нещо повече? Тогава вижте добър смарт часовник. Какво ще кажете например за този 42-милиметров Samsung Galaxy Watch Special Edition? Всичко, което очаквате от един смарт часовник, е в него и може да отиде в Cyber Monday за 259 евро.

Image
Image

Търсите перфектното музикално изживяване?

И ще спортувате ли повече? Тогава, разбира се, също е хубаво да имате музиката си със себе си. Какво ще кажете за Rolfstone Neo например? Според Bol.com, „най-малките напълно безжични слушалки“. А по време на Cyber Monday тези уши от холандския Rolfstone могат да струват 84 евро.

Но търсите ли безжични тапи за уши само за спорт? Или бюджетът ви за Cyber Monday е малко по-малък? Тогава разгледайте Rolfstone Nova Sport. Тези момчета могат да напуснат по време на Cyber Monday за 64 евро.

Увеличете колекцията си от игри

Но можете, разбира се, да използвате Cyber Monday, за да актуализирате колекцията си от игри в последния момент. В MediaMarkt, например, FIFA 21 все още се продава днес за 39 евро. Или какво ще кажете за Spider-Man на Marvel: Майлс Моралес? Тази забавна игра може да отиде в понеделник за 49 евро. Или се поглезете с нов контролер Sony DualShock 4, сега с FIFA 21 заедно само за 69 евро.

Image
Image

Перфектният момент за нов монитор

Но накрая, можете, разбира се, да използвате Cyber Monday и за закупуване на нов монитор. Например, Coolblue предлага редица красиви модели. Какво ще кажете за 34-инчовия LG 34 WL500 например? Този красив монитор може да отиде по време на Cyber Monday за 279 евро. Но наистина ли искате да се зарадвате по време на Черния петък? Тогава изберете 49-инчовия, ултраширок, извит монитор за игри Samsung LC49RG90SSUXEN. Въпреки рязката отстъпка, този човек все още струва 999 евро, но тогава наистина получавате нещо у дома.

Популярна тема