10-те най-добри сделки за Черен петък 2021 г. от MediaMarkt

Съдържание:

10-те най-добри сделки за Черен петък 2021 г. от MediaMarkt
10-те най-добри сделки за Черен петък 2021 г. от MediaMarkt
Anonim

Apple Airpods 2 с кутия за зареждане

В момента Apple AirPods 2 се предлагат на добра цена чрез MediaMarkt. Обикновено устройството ви струва 142,99 евро, но в момента можете да закупите AirPods за 119 евро.

Благодарение на AirPods 2 можете да слушате музика безжично през, например, вашия iPhone, но има и микрофон, който ви позволява да провеждате разговори през AirPods. В допълнение към AirPods получавате и кутия за зареждане. Тази кутия е много полезна, ако не сте вкъщи и трябва да заредите AirPods. След това трябва само да ги съхранявате в кутията и след това да заредите AirPods.

Image
Image

NBA 2K22

Баскетболната игра NBA 2K22 се предлага за $26,99 на PS4 и Xbox One. Версията от следващо поколение е малко по-скъпа, на 34,99. Все пак спестявате повече пари за Next Gen, отколкото за Xbox One и PS4, но това е само няколко евро разлика.

NBA 2K22 е FIFA 2022 на баскетбола. Точно както при FIFA, можете да правите няколко режима на игра в играта и в играта има и истински баскетболисти.

Image
Image

Back 4 Blood

Новата кооперативна зомби игра Back 4 Blood също е в продажба. Играта е нещо като наследник на франчайза Left 4 Dead. В играта вие се биете срещу множество подобни на зомбита орди и всяка мисия става все по-трудна и по-трудна. Работата в екип е много важна в играта. Можете да се биете срещу ордите с 3 други играчи.

Image
Image

ACER Chromebook Spin 513

ACER Chromebook Spin 513 е лаптоп и таблет в едно. Сега можете да закупите това устройство за 299 евро чрез MediaMarkt, което беше 449 евро. Устройството има 13,3-инчов дисплей, има 4 GB RAM и памет за съхранение 64 GB. Това е изключително полезно, ако работите през облака. Това ви позволява безопасно да съхранявате всичко онлайн и да заемате по-малко място за съхранение от вашия собствен Chromebook.

Image
Image

Death Stranding Режисьорска версия

The Death Stranding Director's Cut също се продава в MediaMarkt. Играта ще ви струва 34,99 евро. Оригиналът на Death Stranding излезе през 2019 г. Режисьорската версия на играта беше пусната през 2021 г. В тази игра са добавени нови мисии, но също така са направени подобрения в графиката например.

Отзивите за Director's Cut като цяло бяха положителни, така че определено можете да опитате играта, ако вече сте играли оригиналната игра и отстъпката от Media Markt може да убеди съмняващите се.

Image
Image

Apple Watch Series 3

За всеки, който все още иска да закупи Apple Watch и не се нуждае от най-новия от най-новия модел, Apple Watch Series 3 се предлага с отстъпка чрез MediaMarkt. По отношение на софтуера часовникът не изостава, защото Apple Watch идва с новия софтуер от WatchOS7. Apple Watch се продава за 189 евро.

Image
Image

Deathloop

Ако искате да закупите играта Deathloop, MediaMarkt също има оферта за Черен петък за това. Играта вече е достъпна за $34,99. В играта вие поемате ролята на убиец на остров.

На острова има 8 цели, които трябва да бъдат нокаутирани преди края на нощта. Ако една от целите не бъде нокаутирана навреме, трябва да започнете всичко отначало. Така че целта на играта е да прекъснете времевия кръг и да победите всички врагове навреме.

Image
Image

Far Cry 6

Far Cry 6 беше пусната наскоро и също има промоция за тази игра. Играта вече се предлага за 44,99 за новото поколение игрови конзоли. Това е добра сделка за новоиздадена игра.

В играта се биете срещу диктатора Антон Кастило. Той държи в хватката си тропическия остров Яра. Като играчи, вашата работа е да се присъедините към съпротивата и да я победите.

Image
Image

FIFA 22

FIFA 22 също може да бъде отбелязана на добра цена. Футболната игра се предлага за 39.99 за новото поколение игрови конзоли. Играта има няколко режима на игра. Например, можете да играете турнири, но и да управлявате отбор в кариера.

Ако искате да закупите новата игра на FIFA, но сте чакали отстъпка, тогава е добър момент да закупите играта.

Image
Image

SAMSUNG Q-серия Soundbar HW-Q700A

За хора, които все още търсят саундбар, MediaMarkt има добра сделка. Samsung Q-series Soundbar HW-Q700A в момента се предлага за 399 евро. Обикновено звуковата лента ви струва 549 евро. Така спестявате 150 евро от това устройство.

Soundbar гарантира, че звукът се разпространява в цялата всекидневна, тъй като съдържа осем високоговорителя. Високоговорителят може да работи добре с телевизори, така че получавате звук, сякаш сте в кино. Също така е възможно слушателите на музика да свържат Spotify към високоговорителите, например. Това ви позволява да слушате Spotify в хола си.

Популярна тема