Първите PS5 конзоли

Съдържание:

Първите PS5 конзоли
Първите PS5 конзоли
Anonim

Първа чернова PS5

В сряда, 18 ноември, MediaMarkt изпрати ранни имейли до купувачите на PS5 от първата партида. В имейла търговецът пише, че пакетът, съдържащ PS5, ще напусне техния склад в сряда. Имейлът също така съдържа код за проследяване и проследяване, с който можете да следите пакета в свободното си време. Така че навреме!

Почти е време за PS5

В допълнение към холандските и белгийските клонове на MediaMarkt, немските купувачи също получават потвърждения за доставка от своята PlayStation 5.

PS5 логично няма да бъде доставен до четвъртък (19 ноември). Тогава официалният ден на пускане на PlayStation 5. Няколко холандски търговски вериги вече са изчерпали запасите си от PS5 към момента на писане.

Купуването на PS5 е рядкост

Ясно е, че PlayStation 5 е малко. Предварителните поръчки за PS5 се разпродават веднага в почти всички онлайн уеб магазини, въпреки че Amazon EU все още има нови запаси в деня на стартиране. Ако се добавят допълнителни наличности, можете да прочетете това в нашия преглед на предварителните поръчки за PS5 на уебсайта. За съжаление трябва да ви съобщим, че новите наличности почти липсват. Ако не сте успели да получите предварителна поръчка за PS5 сега, за съжаление ще отнеме дълго време, преди да можете да се сдобиете с конзолата. Прочетете нашия изчерпателен преглед на чисто новата конзола Sony тук!

Популярна тема