Клиенти, ядосани от неуспешната доставка на PS5 MediaMarkt

Съдържание:

Клиенти, ядосани от неуспешната доставка на PS5 MediaMarkt
Клиенти, ядосани от неуспешната доставка на PS5 MediaMarkt
Anonim

MediaMarkt е ударен в лицето. През последните няколко дни валеше с оплаквания във фейсбук страницата. В четвъртък MediaMarkt уведоми всички клиенти за PlayStation 5, че тя ще бъде пусната в продажба този петък сутрин в 10 часа сутринта. Стандартните PS5 конзоли прелетяха през него много бързо и тогава можеха да бъдат закупени само пакети с допълнителни аксесоари. Те бяха малко по-скъпи от нормалната версия, а именно 620 евро.

Rob Swerissen съобщава на RTL Nieuws, че цялата тази радост бързо се е превърнала в разочарование. Той, синът му и зет му се опитаха да се сдобият с PS5 от MediaMarkt и изглежда успяха. След имейл с потвърждение на поръчката и солидната сума от 620 евро за плащане, все още бихте помислили, че сте успели да спечелите PlayStation 5, но нищо не се оказа по-малко вярно. Вечерта Роб и неговият зет получиха имейл, че поръчката за PS5 е анулирана. За щастие синът му успя да закачи PS5, но за съжаление много други не успяха.

Много оплаквания за MediaMarkt

След като огромен брой клиенти направиха поръчка и след това получиха доста разочароващ имейл, оплакванията срещу MediaMarkt не можаха да спрат. Обслужването на клиенти беше недостъпно, някои клиенти не бяха чували почти нищо, а други никога не виждаха PS5 на склад. Много клиенти също намират за невъзможно да чакат три дни за възстановяване на сумата на покупката.

MediaMarkt не казва колко клиенти са засегнати в този случай, някои смятат, че може да са стотици клиенти, но това не е сигурно. Mediamarkt дава да се разбере, че работят върху разрешаването на всичко и обещават да се подобрят в тази област. Надяваме се, че няма да има проблеми със следващата доставка на PS5 в уеб магазина.

Популярна тема