Breda Game City показва какво може да направи Breda с индустрията на игрите

Съдържание:

Breda Game City показва какво може да направи Breda с индустрията на игрите
Breda Game City показва какво може да направи Breda с индустрията на игрите
Anonim

Breda Game City може да се сравни с Dutch Game Garden (DGG) в Утрехт, но е малко по-различен от очакваното. Например DGG има физическо местоположение, където студиата за игри могат да отидат, а Breda Game City (BGC) няма това. „Също така мечтаем за физическо местоположение, където можем да настаняваме заинтересовани страни и това е една от възможностите, които проучваме“, съобщава председателят Matthijs van de Laar.

„BGC има за цел да постави Бреда и региона на Южна Холандия на картата на национално и международно ниво като здравословно, професионално и достъпно място за инициативи за видеоигри“, казва Ван де Лаар. BCG се ангажира с млади, утвърдени предприемачи и предприемачи, които все още търсят място в Холандия, където да се установят.

Талант от всеки ъгъл

Breda Game City основно се опитва да изпълни роля за студентите от BUas. Много от тези студенти напускат Бреда след дипломирането си и Ван де Лаар смята, че това е жалко. „Бреда предлага много възможности за професионализация, особено когато става въпрос за бизнес възможности.“Следователно фондацията се опитва да привлече възможно най-много нови предприемачи в града, но също така вижда големи възможности в подкрепа на разработчиците на игри, които искат да отворят нов клон в Холандия, за да визуализират по-добре южния регион.

BGC също си сътрудничи с община Бреда, за да развие града в международна гореща точка за приложни технологии и творчество. Поради тази причина има и сътрудничество с различни компании и институции за знания, за да се стимулират възможно най-много иновации и предприемачество в града.

Breda Game City предлага страхотни възможности за млади, нови разработчици да се развиват в света на предприемачеството и света на игрите и също така дава на студентите от BUas нови възможности да срещнат страхотни възможности в Юга. Производителят на Pine, Twirlbound, също стана голям в Бреда и е добър пример за нови и стари разработчици за това какви всъщност са възможностите в южния град.

Повече информация за Breda Game City можете да намерите на нейния уебсайт.

Препоръчано: