Rockstar ще възнагради богато убийците в GTA Online

Съдържание:

Rockstar ще възнагради богато убийците в GTA Online
Rockstar ще възнагради богато убийците в GTA Online
Anonim

The Payphone Hits в GTA Online са чудесен начин да спечелите бързи пари и това е особено вярно за следващите няколко дни. Тази седмица Rockstar ще изплати 50 процента допълнителни долара и RP за всички успешно извършени Payphone Hits.

Можете също да продължите да правите това, защото след първото си успешно попадение можете веднага да се обадите на Франклин за нова задача. Добре познатият герой от GTA 5 очаква много заявки от клиенти тази седмица, така че не се колебайте да продължите да се обаждате на Франклин за още хитове на телефонни телефони - или за безплатен пакет за грижа в Freemode.

Ако успеете да завършите три убийства, вие също ще получите $200K бонус в допълнение към обичайните бонуси за завършване на бонуси за убийства.

Още бонуси в GTA Online

The Payphone Hits не са единственият начин да спечелите много в GTA Online тази седмица. Можете също така да получите удвоен долар и RP в Gerald's Last Play Missions и трите мултиплейър режима Hunting Pack (Remix), Running Back (Remix) и Hippy Hunting. В Business Battles и Criminal Damage можете дори да получите три пъти повече награди от нормалното!

Разбира се, тази седмица има редица възможности да се сдобиете с нова кола. Ако достигнете топ 3 в състезанията за преследване пет дни подред, получавате Dinka Sugoi, закаран до дома ви безплатно. Ако предпочитате да опитате късмета си в The Diamond Casino & Resort, можете да спечелите Vapid Flash GT.

Популярна тема