Жалби за Pokemon Go, подадени до Асоциацията на потребителите на САЩ

Съдържание:

Жалби за Pokemon Go, подадени до Асоциацията на потребителите на САЩ
Жалби за Pokemon Go, подадени до Асоциацията на потребителите на САЩ
Anonim

Играчите понякога са загубили стотици долари, когато са били забранени в играта. Накратко: няма повече сметка и няма повече пари. Забраните се случиха без предупреждение. Polygon проучи въпроса и поиска данните.

Повечето от подадените жалби за Pokemon GO са насочени към Niantic (56 от 72), а останалите за Nintendo и The Pokemon Company. 72-те жалби са подадени във Федералната търговска комисия от юли насам; независимата американска версия на нашата асоциация на потребителите.

Pokemon Go оплаквания относно частна собственост

Другата част от оплакванията на Pokemon GO са за Pokemon Gyms в частна собственост. Например, малка болница в Орегон постоянно ще приема играчи на Pokemon GO. Те питат дали могат да отидат на места, където нямат работа.

Те могат да се срещнат с пациенти по този начин, докато болницата иска да защити поверителността на тези пациенти. Болницата иска от Nintendo да не позволява на болниците и клиниките да станат популярно място за ловците на покемони.

Pokemon GO оплаквания относно сигурността и поверителността

Поверителността също е проблем: Твърди се, че Pokemon GO е агресивен при получаване на поверителна лична информация. Можете да играете играта само ако предоставите пълен достъп до (и влезете с) вашия акаунт в Google. След това информация като имейли, календар, контакти и други от въпросния потребител може да бъде взета, според жалбата.

Премахването на тези права за достъп наистина не работи: веднага щом влезете отново с вашия акаунт в Google, вие просто предоставяте този достъп отново.

Загрижени родители

Съмненията относно безопасността на Pokemon GO, особено от родители и участници в движението, също се обсъждат. Загрижени родители съобщават за (почти) инциденти и смятат Pokémon GO за напълно опасен продукт. Не само за самите играчи, но и за другите участници в движението.

Pokemon GO остава спорна тема. Например играта наскоро предизвика хаос в Токио. Броят на плащащите играчи също ще намалее.

Популярна тема