Програмистът на Cyberpunk 2077 не е убеден в пускането през декември

Съдържание:

Програмистът на Cyberpunk 2077 не е убеден в пускането през декември
Програмистът на Cyberpunk 2077 не е убеден в пускането през декември
Anonim

Какво става?

Cyberpunk 2077 се разработва от 2016 г., но все още не изглежда съвсем завършен. В резултат на това играта беше отложена отново по-рано тази седмица. CD Projekt Red посочи в медиите, че прави всичко възможно, за да завърши играта възможно най-бързо и в момента разработчиците работят повече от 100 часа на седмица. Но според студиото това разбира се не трябва да е за сметка на качеството на играта. Следващото забавяне просто не беше за всеки да оцени и няколко „фенове“сметнаха за необходимо да заплашат CD Projekt RED.

Изглежда все още има съмнения в CD Projekt RED

Играта беше отложена отново, защото версията за Xbox One и PlayStation 4 все още не беше напълно завършена. Версиите за PC, PlayStation 5 и Xbox Series вече са готови, каза CD Projekt Red на акционерите. Играта беше отложена за 10 декември тази година, но съизпълнителният директор Адам Кичински не посмя да даде категорично „да“във Q&A на въпроса дали играта наистина ще бъде готова през декември. Въпреки че изглеждаше достатъчно убеден, той тайно остави вратата открехната. На въпрос дали Cyberpunk 2077 ще излезе на 10 декември, Kicinski отговори:

Изглежда всичко се обърка през 2020

За съжаление, Cyberpunk 2077 не е единствената игра, която ще бъде отложена в тази година на бедствие. Halo Infinite също беше дълго забавено, дори напълно пропусна Xbox One. В допълнение, тази седмица десетият директор се оттегли в разработката на играта. И играта Ghostrunner също беше коригирана на датата на пускане тази седмица.

Популярна тема