Pokémon Go Starbucks може да е изтекло

Съдържание:

Pokémon Go Starbucks може да е изтекло
Pokémon Go Starbucks може да е изтекло
Anonim

Reddit пламна, когато се появиха няколко снимки от възможно събитие на Pokémon Go Starbucks. Снимките са взети от документ, информиращ служителите на Starbucks за събитието Pokemon Go. Той също така посочва, че документите не могат да бъдат споделяни до 8 декември.

Така че е почти сигурно, че Starbuck и Pokémon Go ще работят заедно, и за двете компании това е добър ход. Starbucks се надява, че сътрудничеството ще привлече повече клиенти към своите клонове и по този начин ще увеличи средната сума на транзакцията. За Pokémon Go това е възможност за постепенно въвеждане на новите Pokémon.

Документите също така посочват, че местата на Starbucks ще бъдат трансформирани в PokéStop или фитнес зала. Играчите на Pokémon Go също могат да се насладят на новия Pokémon Go Frappuccino, за съжаление не се споменава какво има в това Frappuccino. На работниците е наредено да направят и опитат отварата, за да знаят всичко за нея.

Събитието на Pokémon Go Starbucks е от взаимна полза

В момента не е известно дали промоцията ще бъде достъпна и в Холандия. Това означава, че новият Pokémon ще бъде наличен от четвъртък, така че можете да тръгнете на лов отново, за да добавите всичките сто нови Pokémon към вашия PokéDex.

За момента ще трябва да изчакаме до четвъртък, 8 декември, за да бъде обявено нещо официално. Така че засега ще трябва да си купите друга напитка от Starbucks, докато Pokémon Go Frappuccino стане наличен по време на събитието на Pokémon Go Starbucks.

Популярна тема