Pokémon Go Holiday Event Leak разкрива новия дебют на Pokémon

Съдържание:

Pokémon Go Holiday Event Leak разкрива новия дебют на Pokémon
Pokémon Go Holiday Event Leak разкрива новия дебют на Pokémon
Anonim

Реклама на празничното събитие, разпространена в тайванския Google Play Store. Reddit го взе, след което потребител преведе придружаващия текст. В него се посочва, че има десет нови вида покемони от Hoenn (поколение 3) за улавяне и че Delibird също идва в играта. Последният е покемон от второ поколение, но един от малкото, които все още не са в играта.

Това ще се промени, ако изтеклата реклама е правилна, с празничното събитие. За Delibird това е идеалното време да се появи в Pokémon GO, тъй като това е леден тип Pokémon, който може да хвърля подаръци на другите. Така че пасва идеално на коледната тема на Празничното събитие.

Празничното събитие на Pokémon GO започва Коледа

Празничното събитие започва на Коледа и продължава до следобеда на 3 януари. Едновременно с това редица Pokémon от поколение 3 и Delibird също идват в играта, но има и други екстри. Това увеличава шанса да получите яйце, което ще излюпи второ поколение бебе Pokémon, като Togepi.

Pokémon GO беше пуснат през лятото на 2016 г. за устройства iPhone и Android, наред с други, и предизвика световен шум. Ние също бяхме много заети с играта и дадохме на нея 8 в нашия преглед.

Популярна тема